Als je de games van Bethesda een beetje in de gaten houdt, dan ben je ongetwijfeld bekend met Quakecon. Het evenement, wat elk jaar in Dallas, Amerika gehouden wordt, bestaat al 23 jaar. Het begon als een klein evenement waar fans van Id Software multiplayer toernooien hielden voor Doom en Quake. Inmiddels is het uitgegroeid tot een waar showcase event waarbij de twee franchises nog steeds een grote rol spelen.

Dit jaar komt er dus ook een editie naar London, Engeland! Op 26 en 27 juli staat de venue Printworks in het teken van Bethesda-titels. Games zoals (duh) Quake Champions, Wolfenstein: Youngblood, Elder Scrolls Online, Fallout 76 en Rage 2 zullen aanwezig zijn. Speciale aandacht gaat naar Doom: Eternal. Daar zal de titel voor het eerst speelbaar zijn buiten Amerika.

Doom Eternal op QuakeCon 2018

Mocht je willen gaan, let dan op. Vrijdag de 26e van juli is het een “exclusive preview day” en op zaterdag 27 juli gaan de deuren open voor iedereen. Letterlijk iedereen, want het evenement is GRATIS!

Volledige schema’s en details moeten natuurlijk nog worden bekend gemaakt. Hieronder vind je het persbericht met meer juicy details!


Vandaag zijn we verheugd om je de evolutie van QUAKECON voor te stellen. Dit jaar, voor het eerst, organiseert Bethesda Softworks ‘QUAKECON Europe’ in het Londense Printworks op 26 en 27 juli. Het gratis evenement vindt tegelijkertijd plaats met de traditionele conventie in Dallas, Texas.
 
Speciaal voor het ‘Year of DOOM’, mogen aanwezige fans hands-on toegang tot de nieuwste en beste games uit het arsenaal van Bethesda verwachten. DOOM Eternalstaat centraal in dit tweedaagse evenement en is voor het eerst publiek speelbaar buiten Noord-Amerika. Daarnaast zijn een aantal bestaande en onuitgebrachte titels eveneens te spelen.
 
Wolfenstein: Youngblood, RAGE 2, QUAKE Champions, Fallout 76 en The Elder Scrolls Online zijn enkele van de andere speelbare titels, maar dat is nog niet alles. QUAKECON Europe organiseert niet alleen de eerste hands-on DOOM Eternal fan-ervaring buiten Noord-Amerika, maar biedt ook de mogelijkheid aan fans om te zien waar het allemaal begon met een retro-ruimte waar de bescheiden beginselen van DOOM worden tentoongesteld.
 
De conventie zal nog andere ervaringen aanbieden, waaronder kunstgalerijen, panels van experts uit de game-industrie, een table top-hoek en de kans om een deel van het ontwikkeltalent van Bethesda te ontmoeten.
 
Voor meer informatie over QUAKECON Europe en voor je te registreren om als eerste nieuws over ticketbeschikbaarheid te ontvangen, ga naar www.quakecon.org/europe
 
Vergezel ons in Londen voor dit openingsevenement. Breng je vrienden mee.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply