Vincent

MENEER DE REGISSEUR
VINCENT

ACTION, ADVENTURE, SANDBOX RPG
POINT & CLICK, SHOOTER, SURVIVAL HORROR, MOBA
SIDESCROLLER, FIGHTING, RTS, STEALTH
RACING, SPORT, PLATFORMER
RETRO PIXEL GAME

Ik ben Vincent, een gedreven filmmaker, en ik ben sinds het oprichten van GamerGeeks in 2012 steeds meer gaan houden van videogames. Mijn grootste passie vind ik in het bedenken van ludieke concepten en het streven naar een succesvolle uitwerking daarvan.

GamerGeeks is voor mijn zo’n concept en daar steek ik dan ook behoorlijk wat tijd en energie in. Gelukkig krijg ik daar ook een hoop voor terug. Er is niets mooiers dan met je vrienden naar groeiende statistieken te kijken van een video die viral gaat. Onder genot van Celebrations – Kool and the Gang keken we naar de vele reacties onder “WiiU première KUT event”, maar was het teruglezen van de vele haat reacties onder “de Maxxter Gaming Mouse Review” bij ons ook een groot feest!

Aanvankelijk vervulde ik bij GamerGeeks alleen de Regie, Camera & Conceptuele taken, omdat ik mij ondertussen ook probeerde te focussen op mijn filmproducties. Het was alleen zo ontzettend lastig voor mij om mijn mond te houden tijdens Reportages of Livestreams, dat het niet lang duurde voordat ik ook besloot om voor de camera te plaats te nemen. Mijn mening staat soms haaks op die van de overige Geeks. Dat is geen last, dat is een zegen! Als alle neuzen de zelfde kant op staan, wordt het zo saai!

Mijn droom en visie is om met GamerGeeks primetime een videogame programma te produceren waarbij wij de kijk op de huidige manier van recenseren binnen “de industrie” drastisch veranderen.

FAQ

Komt CSpiet terug?
Nee

Hoe lang ben je?
Toen ik mij voor het laatst meette was ik 1,97. Dat was 10 jaar geleden

Hoe oud was je toen je begon met filmen?
7 jaar

Wat is je steam?
Counterstrike Piet, voeg me gerust toe!

Favoriete video game?
Bekijk de lijst onderaan deze pagina!

Wat is je favoriete GamerGeeks video?
Onze aller eerste Dreamhack reportage. Zit leuk en vlot in elkaar.

Komt Jordi terug?
Geen idee, vraag het aan Jordi

Waarom draag je dat petje?
Ik wordt kaal en kan dat niet accepteren.

Wat is je skype?
We gebruiken tegenwoordig discord, mail me maar als je mee wilt doen.

Wanneer is de volgende BBQ?
Dat moet ik nog even overleggen…

Wat zijn je PC specificaties?
Geen idee, Jeroen bouwt mijn computer, vraag het hem!

Favoriete Headset?
Nu gebruik ik de RIGS 500e.

Waar kan ik je snacht voor wakker maken?
Waarschijnlijk ben ik dan nog wakker xD

Mag ik meespelen?
Als je me online ziet kun je altijd mee doen!

FAVORIETE GAMES

Storytelling op zijn best!

Life is Strange

Beste game die ik tot nu toe heb gespeeld. Nuff said.
Ik kan niet wachten tot het vervolg, hopelijk wordt dat niet uitgebracht in episodic content. Met dat concept ben ik helemaal klaar. Ik haat wachten!

Prachtige Graphics

Unravel

Ik haat sidescrollers, altijd al gedaan! Maar voor Unravel maakte ik een uitzondering, gelukkig maar! Wat een pracht spel is dit. Werkelijk alles zorgt ervoor dat je continue het gevoel hebt dat je in tranen gaat uitbarsten, in de positieve zin. Het verhaal, de muziek, de graphics. Dit spel is zwaar underrated!!!

Hou je van me? Nu even niet!

Star Wars Battlefront

Star Wars: Battlefront is voor mij het ultieme excuus om thuis te blijven en dan samen met mijn vriendin, vaak tot midden in de nacht, over de “Forest Moon of Endor” te lopen. Romantisch? Alles behalve! Vaak sta ik onder haar in de ranglijsten…

LAATSTE VIDEO'S