Jesper

"De Duizendpoot" Jesper

First Person Shooter, 3rd Person Actie, Single Player
Indie, Platformer, Horror, RPG
Survival, Sport, Walking Simulator, MMO
YouTube-bait, Simulaties

Ik ben Jesper, een gepassioneerde gamer en filmmaker met een hele brede intresse als het op games aan komt. Vanaf jongs af aan speel ik al games en ze zijn daarom ook niet meer weg te denken uit mijn leven. Vroeger was ik op mijn PlayStation 2 uren lang bezig was met allerlei verschillende games uit te spelen. Zo heb ik onder andere alle LEGO games die er maar zijn 100% uitgespeeld, maar ook aan Rachet & Clank, Mario-Kart en de orginele Battlefront games heb ik flink wat uurtjes besteed.

Naast het spelen van games hou ik me vooral bezig met het produceren van muziek en films als hobby. Als Media & Entertainment Management student leer ik zowel de theoritische kant van de entertainment branche, als de praktische kant kennen. Zo hou ik me dus ook op school veel bezig met hoe de gaming wereld in elkaar zit en wat de actualiteiten zijn. Bij GamerGeeks kan ik dit in de praktijk stellen en echt duidelijk mijn mening ergens over vormen. Het is dus voor mij super leuk en leerzaam deze twee kanten van de gaming branche te kunnen combineren in mijn dagelijkse leven.

Ik volgde de GamerGeeks al een tijd voordat ik me bij hun mocht aansluiten. Ik volgde altijd trouw de livestreams van de E3 en keek voor dat ik een game kocht altijd even de review van GamerGeeks.

Ik vind het daarom super gaaf om samen te mogen werken met deze jongens! Mijn rol speelt zich vaak vóór de camera af, omdat ik redelijk goed kan babbelen en jullie (hopelijk) op een leuke en enthousiaste manier kan informeren en entertainen.

Mijn doel is om jullie, de kijkers, een zo goed mogelijk beeld te geven of een bepaalde game je geld waard is. Dit doe ik door altijd door een neutrale bril te kijken en je niet te laten beïnvloeden door marketingtrucjes of invloeden van anderen. Jullie krijgen altijd mijn ongezouten mening, zoals jullie dat niet anders gewent zijn van de GamerGeeks. Kritisch, eerlijk en direct!

FAVORIETE GAMES

Hét voorbeeld.

Star Wars: Battlefront II

Ondanks dat dit spel af en toe een zogenoemde pain-in-the-ass is, kan ik toch nog steeds erg genieten van het spelen van deze game. Ik vind het fantastisch om als een Clone Trooper naast Yoda en Chewbacca te vechten en mijn Star Wars fantasieën uit te laten komen.

Niet neer te leggen!

League of Legends

Mijn liefde (en af en toe haat) voor deze game heb ik o.a. te danken aan een paar goede vrienden van me. We hebben echt talloze avonden besteed aan het vechten op Summoner’s Rift. Ook kan ik mezelf verliezen in de Ranked modus en ben ik nog steeds gemotiveerd steeds beter te worden!

BAM!

Sea of Thieves

God, wat houd ik van dit spel. De kleuren, de muziek, het gevoel van op schattenjacht gaan met een paar van je vrienden. In deze game zijn de mogelijkheden echt eindeloos! Ik vind het fantastisch om met een groep (bekende of onbekende) players op avontuur te gaan en onze eigen piratenlegende te schrijven.

LAATSTE VIDEO'S