Nintendo heeft in samenwerking met producersduo Galantis en zangeres Charli XCX een danceplaat uitgebracht om de hype op te wekken voor het themapark Super Nintendo World. Deze opent aankomende zomer open in Universal Studios Japan, in Osaka. De plaat klinkt als je standaard dance-hit, al zij het met wat bekende deuntjes erdoorheen gemixt.

Al een aantal jaar zijn Nintendo en Universal bezig aan het project. In 2017 werd aangekondigd dat de twee partijen samenwerken om de thema-gebieden te gaan bouwen. Alhoewel de naam doet vermoeden dat we meerdere Nintendo franchises gaan zien, tekeningen laten tot dusver enkel personages en gebieden zien gebaseerd op Super Mario. Hetzelfde geld ook voor de videoclip.

Zangeres Charli XCX in de clip

Deze onthuld ook dat er in het park interactieve games gespeeld kunnen worden door middel van je telefoon of een smartwatch als je fysiek aanwezig bent.

Super Nintendo World komt ook naar Universal Studios Shanghai. Of de Amerikaanse pretparken ook dit thema-gebied krijgen is nog niet bekend. Aanstaande zomer opent het park dus in Japan, precies op tijd voor de Olympische Spelen die dit jaar in Tokio gehouden worden.

Van welke game of franchise zou jij graag een pretpark willen bezoeken? Mijn stem gaat natuurlijk naar een real-life Rapture uit Bioshock!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply