Need for Speed-fans opgelet: EA brengt volgende maand een remaster uit van Hot Pursuit. De oorspronkelijke game kwam technisch gezien uit in 2002 maar dit betreft een remaster van de game uit 2010.

”Ontketen het ultieme gevoel van snelheid als misdadiger en agent in de snelste wagens ter wereld. De intense achtervolgingen zijn opnieuw begonnen. Plankgas.”, aldus EA op de officiële aankondigingspagina.

Saillant detail: de originele ontwikkelaar Criterion is ook nu weer betrokken bij dit project. Er is een samenwerking met Stellar Entertainment. Dit is dan weer dezelfde studio die verantwoordelijk was voor de remasters van BurnOut Paradise.

De remaster komt met alle DLC, een multiplayermodus (die cross-platform is) en een autolog (challenges) modus. De game gaat 40 euro kosten voor consoles. Op PC is deze verkrijgbaar bij EA Origin en Steam voor drie tientjes. Nog maar heel even geduld: op 6 november komt de game naar PlayStation 4, Xbox One en PC. Nintendo Switch-bezitters kunnen op 13 november aan de slag met deze racetitel.

 

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply