Little Nightmares Secrets of the Maw voegt drie hoofdstukken toe die parallel lopen aan de gebeurtenissen van het eerdere ontsnappingsverhaal. Vanaf nu kun je deze Expansion Pass of de Complete Edition, met daarin de game plus de Expansion Pass, kopen op Steam, PSN of in de Xbox Live Store.


Ontdek de Secrets of the Maw

Ontdek alle geheimen van The Maw terwijl je speelt als “The Runaway Kid”, een andere gevangene die ook probeert te ontsnappen. Tijdens zijn reis zal “The Kid” drie nieuwe gebieden in The Maw verkennen: The Depths, The Hideway en een laatste geheime locatie die een ander perspectief biedt op de eerdere avonturen van Six.

The Depths komt al in juli uit. Hierin verken je een vervallen, overdekte kelder en dien je uit deze overstroomde kelder te ontsnappen. Uiteraard schuilt er een sinister kwaad onderwater… In november verschijnt Hideway, een sectie vol met machines, waar de Nomes verblijven. Het derde en laatste deel staat gepland voor januari 2018 en zal bepalend zijn voor het lot van “The Runaway Kid”

Nieuwsgierig geworden naar Little Nightmares? Bekijk dan hier ook onze review!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply