De 77e aflevering van de GamerGeeks Podcast is een soloshow voor Jim, maar dat maakt het gespreksstof niet korter! Hij praat je bij over alles wat er gaande is in en rondom de gaming-industrie!

Gearbox heeft afgelopen week op PAX East eindelijk Borderlands 3 onthuld. Daar waar velen nu al de titel de helem in prijzen, is Jim wat voorzichtiger met zijn verwachtingen. Waarom hij zijn vraagtekens zet, dat vertelt hij met alle liefde. Nu was dat niet de enige titel waar Gearbox iets over te zeggen had, zo werd Risk of Rain 2 meteen gelanceerd in Early Access. De presentator is groot fan van de eerste game en heeft dus zijn eerste indrukken al klaar!

Verder was PlayStation in het nieuws dankzij hun eerste ‘State of Play’, is er een mogelijke datum voor Concrete Genie, Bethesda kondigt releasedata aan voor de Wolfenstein spin-offs en we weten meer over de E3 2019!

Uiteraard wordt ook de mailbox weer geleegd! Moet er een vrije markt zijn of moeten bedrijven de games strenger controleren die op digitale winkels gezet worden? Als je ook een vraag hebt voor de show, mail deze dan naar podcast@gamergeeks.nl

Vergeet niet de GamerGeeks Podcast te nomineren voor de Dutch Podcast Awards! Ga naar http://www.podcastawards.nl en nomineer de show!

Liever de audio-versie? De GamerGeeks Podcast is te vinden op je favoriete podcast-service zoals o.a. Google Podcasts, Apple Podcasts en Spotify!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply