Stem op de GamerGeeks Podcast voor de Dutch Podcast Awards! Ga naar de website en stem op de show!

Benieuwd naar onze merchandise? Check de webshop!

Het is een extra lange aflevering van de GamerGeeks Podcast waarin de heren Jim en Johan je bijpraten over alles wat er gaande is in- en rondom de gaming-industrie! Er is veel controverse gaande over de ontwikkeling van Anthem, de Britse Prince Harry en een Nederlandse YouTuber.

Amerikaanse website Kotaku heeft een dodelijk artikel geplaatst waarin medewerkers van ontwikkelstudio BioWare een boekje open doen over de ontwikkeling van Anthem. Alle vermoedens over neppe trailers, het ontbreken van een visie en overuren zijn meer dan waar. Het lijkt erger te zijn dan iemand ooit had kunnen denken. Wat is er allemaal gebeurd en wat vinden we er van?

Verder is het duidelijk dat de Britse Prince Harry helemaal niets van gaming snapt, Best Buy zou nieuwe Switch-titels gelekt hebben, heeft Marvel de Mortal Kombat-ontwikkelaars gevraagd een game te maken en Johan geeft zijn impressies van Sekiro: Shadows Die Twice.

Uiteraard wordt de mailbox geleegd, waarin de ophef rondom YouTuber TheKing77NL besproken wordt. Hebben content creators een voorbeeldfunctie? Daarnaast vragen over een Joker-game, de beste Resident Evil game om mee te beginnen en is er.. GamerGeeks merchandise?!?!?!

Shirts!
https://teespring.com/shop/white-gamergeeks-logo-stacked

https://teespring.com/shop/black-gamergeeks-logo-stacked

Liever de audio-versie? Abonneer op de GamerGeeks Podcast via je favoriete podcast-service zoals Google Podcast, iTunes en/of Spotify!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply