Een nieuwe week en dus ook een nieuwe GamerGeeks Podcast, waarin je de geeks hoort die jou bijpraten over alles wat er gebeurd is in en rondom de gaming-industrie.

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord over een spelletje genaamd Red Dead Redemption 2. De nieuwe game van de makers van Grand Theft Auto V is nu uit en de heren Jim en Johan hebben er hun woordje over klaarliggen. Want, hoe moeten we nu verder nu de meest gehypte game ooit uit is?

Er is nieuws over Super Smash Bros. Ultimate, zou de grote lek die o.a. Geno uit Super Mario RPG en Banjo Kazooie vermeld heeft als speelbare personages echt zijn? Hoe zit het nou eigenlijk met Fallout 76 en waarom is Jade Raymond weggegaan bij EA zonder een complete game af te leveren?

Daarnaast indrukken van Call of Duty: Black Ops 4 Zombies, Spider-Man DLC The Heist en de eerste impressies van Lethal League Blaze!

Uiteraard wordt er ook weer in de mailbox gekeken. Heb jij ook vragen voor de show? Stel deze via podcast@gamergeeks.nl

Check ook de podcast-feeds zoals Apple Podcast, Google Podcasts en Spotify! Daar is de podcast elke week eerder op te beluisteren dan de video-versie!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply