De wekelijkse talkshow van GamerGeeks is er weer! In de GamerGeeks Podcast pratgen de geeks je bij over alles wat er gaande is in en rondom de gaming-industrie. Een mix van nieuws, meningen en jouw vragen!

De aanloop naar de PlayStation 5/Xbox Scarlett lijkt te zijn begonnen! Microsoft kondigt Project XCloud aan, terwijl Sony heeft bevestigd aan nieuwe hardware te werken. Wat zijn de verwachtingen en wat moeten beide partijen doen om je te overtuigen een nieuwe console te halen?

Er is nieuws over Telltale’s The Walking Dead, Rockstar schijnt te werken aan een nieuwe Bully/Canis Canem Edit en Guerilla heeft Multiplayer-ontwikkel-talent binnen gehaald. EA heeft interesse in het remasteren van oude Command & Conquer games en hoe zit het met het wijzigen van je PlayStation ID?

Uiteraard worden alle vragen uit de mailbox beantwoord! Dus mail naar podcast@gamergeeks.nl voor jouw prangende kwesties!!

Deze podcast is te beluisteren via o.a. Apple Podcasts, Google Podcast en Spotify! Abonneer om de audio-versie als eerste te horen!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply