Gebroken beloftes, helaas doen we er allemaal wel eens aan. Jouw favoriete gaming talk show (deze dus hopelijk) is er een paar weken tussenuit geweest vanwege de gigantische drukte die er kan ontstaan in een najaar als deze. Dat komt natuurlijk niet goed uit, want met een nieuwe generatie consoles op de loer is er zat om te vermelden. Dus daarom een extra lange aflevering die als inhaalsslag dient.

Dat uitgevers en ontwikkelaars zich niet altijd aan zijn beloftes kunnen houden, dat bleek deze wel weer toen Cyberpunk 2077 voor de derde keer op rij werd uitgesteld. Het is niet de enige titel die last heeft van vertraging, het lijkt nu wel alsof Rona zijn tol gaat eisen op de industrie.. Maar in hoeverre kunnen we deze bedrijven nog wel op hun woord geloven?

Verder hebben we het over de functies van de PlayStation 5, schijnt Nintendo zich meer in te zetten op Cloud gaming, krijgt EA een fikse geldboete van de Nederlandse Kansspelautoriteit en zit Netflix op de videogametrein, omdat ze wederom een game franchise van een televisie-serie gaan voorzien.

Verder hebben de heren het over Hades, Tell Me Why en Call of Duty: Black Ops – Cold War. Uiteraard worden ook de zeer kritische vragen in de mailbox weer beantwoord!

Ook een vraag voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply