Jim en Vincent zijn er weer met een aflevering vol verwachtingen, controverse en her en der ook wel wat hype! Het najaar is dan nu echt begonnen met een aantal releases waar je U tegen zegt. Nostalgie speelt een grote factor. Niet gek als je het hebt over een franchise zoals Star Wars. Want is hoe is het rondvliegen in Star Wars Squadrons eigenlijk? Verder breken de heren heel wat kistjes in Crash Bandicoot 4, of Activision de ouderwetse magie weer te pakken weet te krijgen hoor je ook in deze show!

Daar waar andere games als vanouds voelen, voelen ontwikkelaars zich ook vaak genoeg genoodzaakt om dingen te veranderen. Peter Parker’s hoofd was het mikpunt van controverse, omdat zijn gezicht namelijk veranderd is voor de remaster van Marvel’s Spider-Man voor de PlayStation 5. Een terechte verandering of complete onzin?

Verder is Cyberpunk 2077 goud gegaan, maar dat vergt nogal wat van studio CD Projekt RED, schijnt zelfs Google klaar te zijn met Stadia, komt Steve uit Minecraft naar Super Smash Bros. Ultimate en kunnen we heel weinig games kwijt op de schijven van de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Uiteraard duiken we ook de mailbox in, dus mocht je vragen hebben voor de show, mail deze dan naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply