Oktober 2019 zat vol met gaming! Diverse evenementen vonden plaats in binnen en buitenland. Zo konden gaming liefhebbers naar Firstlook Festival, Gameforce, EGX, FACTS, GAME Industry Conference of naar de grote nieuwkomer dit jaar: “the Rotterdam Games Week”

Met zoveel concurentie is het moeilijk om jezelf staande te houden of om als nieuwkomer jezelf te bewijzen.

The Rotterdam Games Week is een evenement waarin een week lang diverse gaming activiteiten plaatsvinden in en rondom de stad Rotterdam. Zo konden videogame enthousiastelingen naar Zuidplein om daar met Youtubers Ronald en VThorben te gamen en de wereld van Virtual Reality te ontdekken of naar Dreamhack Rotterdam in Ahoy.

Dreamhack is het grootste digitale festival van de wereld en vond op 18 t/m 20 oktober voor het eerst plaats in de Benelux.

Gamergeeks heeft diverse keren het genoegen gehad om dit evenement in Zweden te bezoeken en konden daarom niet wachten om dit festival in eigen land te ontvangen.

Bekende streamers, grote esporters, een gaming expo en een LAN Party. Het klinkt als een fantastisch formule maar is Nederland toe aan het volgende grote evenement?

Ehm.. JA DAT IS ZE ZEKER!

Bekijk hier het verslag van Vincent en Jordi.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply