Dat de ondersteuning van World of Tanks nog lang niet ten einde is wordt maar eens bewezen met wederom een nieuwe update. Update 1.4 van World of Tanks voegt maar liefst 5 nieuwe tanks toe, die deze keer voorzien zijn van wielen waardoor deze sneller kunnen bewegen ten opzichte van de tanks met rupsbanden ook voegt de update twee nieuwe gameplay mechanics toe.

Wielvoertuigen racen World of Tanks binnen

Tanks langzaam voor jou? Pak een snelle wielvoertuig en knal erop los.
6 februari 2019 — Zoals de naam het al doet vermoeden staat World of Tanks bekend om haar tanks echter zijn de makers bezig met een compleet nieuwe tak die uit wielvoertuigen bestaat die ideaal zijn voor snelheidsduivels die gewone tanks te langzaam vinden.

Zojuist zijn de Franse wielvoertuigen als eerste geïntroduceerd en dankzij hun snelheid en goede camouflage zijn het perfecte voertuigen om in te scouten. Houd wel jouw voertuig in bedwang want als je van de weg raakt en een ravijn in duikt want vanwege de dunne bepantsering zul je dat hoofdwaarschijnlijk niet overleven. Al is dankzij nieuwe aanpassingen de explosies nog mooier geworden.

De vandaag geïntroduceerde wielvoertuigen zijn:
• AMD Panhard 178B, Tier VI
• Hotchkiss EBR, Tier VII
• AML Lynx 6×6, Tier VIII
• Panhard EBR 90 (mle. 64), Tier IX
• Panhard EBR 105, Tier X

“We’re looking forward to releasing the French wheeled vehicles onto the live server with Update 1.4,” aldus Maxim Chuvalov, Publishing Director, World of Tanks. “By adding them, we hope players will like the new range of vehicles and enjoy mastering the new gameplay role on the battlefield.”

Wielvoertuigen zijn slechts een klein deel van de al het nieuws dat aan de game is toegevoegd. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply