Wargaming komt binnenkort met een nieuwe uitbreiding voor World of Tannks voor consoles in de vorm van World of Tanks: Mercenaries!

6 juni 2018 — World of Tanks, het globale fenomeen met meer dan 250 miljoen spelers op de PC, mobiel en op de consoles ondergaat binnenkort een radicale verandering op de PlayStation®4 en Xbox dankzij de lancering van World of Tanks: Mercenaries; de grootste expansie van de game tot nu toe.

Op 26 juni zal de Mercenaries update uitkomen en duikt de game in een wereld met een alternatieve realiteit vanwege een verandering in de geschiedenis. Oneindige oorlogen hebben de wereld beschadigd en in het resterende vacuüm van macht (die achter is gebleven door destabilisatie van globale machten) vechten soldaten en burgers nu voor zichzelf. Iedereen kan zijn eigen held spelen en anderen uitnodigen om mee te vechten.

De aankomende content bestaat o.a. uit een nieuwe tech-tree met nieuwe nooit eerder getoonde tanks. Spelers kunnen in het PvP deel een fantastische armada aantreffen vol met krachtige voertuigen en unieke Mercenaries crewleden. Deze tanks zijn aangepast aan de behoefte van de karakters. De voertuigen zijn een uniek bij elkaar geraapt mengelmoesje van diverse tanks onderdelen uit verschillende naties. Vijf voertuigen zullen gelijk bij de lancering klaar staan en de anderen zullen in de aankomende weken/maanden aansluiten.

Spelers worden in de alternatieve wereld van World of Tanks: Mercenaries geïntroduceerd doormiddel van een spannende nieuwe PvE verhalende campagne genaamd “The Heist”. Een actievol verhaal met spionnen, nucleaire spanningen en adrenalinevolle gevechten. Dit avontuur volgt een bonte groep Mercenaries die ingehuurd zijn om een overval te doen op een geheime faciliteit. Hun missie is om nucleair materiaal voor een klant te stelen die het voor zijn eigen ambities wil gebruiken. Echter komt de groep er snel achter dat zij een onderdeel zijn van een samenzwering tussen de Verenigde Staten en de Sovjet Unie. Spelers kunnen deze missie alleen of samen met een vriend via cooperatieve online multiplayer spelen.

In additie tot het nieuwe verhalende campagne zullen de Mercenaries een grote impact hebben over de gehele game. Zo zullen ook de nieuwe maps tot de multiplayer optie worden toegevoegd. De spelers hebben eerder gestemd om op hun favoriete maps en daarvan worden, op Mercenaries, aangepaste versies toegevoegd aan de game in update 4.5 en kunnen de tanks van de Mercenaries tegen 680 verschillende tanks spelen.

World of Tanks: Mercenaries is de toekomst van World of Tanks op de consoles. Spelers kunnen nog meer spannende Mercenaries content in de toekomst verwachten met frequente updates na de release.

Voor meer informatie over World of Tanks: Mercenaries, bezoek:

https://console.worldoftanks.com/news/announcements/mercenaries/

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply