8 jaar na de lancering is World of Tanks nog steeds live and kicking! Dat deze game nog steeds ondersteund wordt kun je wel zien aan de 1.0. update die deze populaire game voorziet van onder meer een grafische update.

21 maart – World of Tanks lanceerde in 2010 voor het eerst in Rusland en heeft vandaag de dag meer dan 160 miljoen geregistreerde spelers op de PC versie wat het een van de meest populairste games ooit maakt.

Wargaming heeft in samenwerking met Intel Corporation twee jaar lang aan de nieuwe high-end Core graphics engine gewerkt en daardoor is het nu mogelijk om de meest recentelijke grafische processen en renderingen af te spelen. Ook is er Physically Based Rendering (PBR) toegevoegd waardoor er prachtige post-processing effecten ontstaan zoals geavanceerde belichting, schaduwen, details en andere optimalisaties.

Ook geluidswijs is er veel veranderd. Zo heeft het FILMHarmonic Orchestra nieuwe soundtracks opgenomen. Alle maps hebben nu hun eigen atmosferische muziek met ook lokale instrumenten erin verwerkt. In-game past de muziek zich naar de situatie aan.

De World of Tanks Official Soundtrack is gepubliceerd door Sony Music Entertainment en is beschikbaar op de meeste grote muziek platformen als Spotify, Tidal, Deezer etc.

Om deze launch te vieren wordt de Grand Extravaganza evenement gehouden die twee weken duurt en waarbij spelers naast in-game bonussen ook prijzen van Intel kunnen winnen.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply