Netflix, de grote streamingdienst bekend van successen zoals Orange is the New Black, House of Cards, Black Mirror en nog veel meer, was voor het eerst dit jaar ook aanwezig op de E3.

Wat de streaminggigant hier te zoeken heeft? Nou Netflix produceerde eerder al een Stranger Things game voor mobiel, op 4 juli komt er een nieuwe game uit gebaseerd op het derde seizoen en tijdens hun presentatie wisten ze nog een Stranger Things game aan te kondigen, deze is wel weer voor mobiel.

Netflix laat de game ontwikkelen door Next Games en werkt samen met Google Maps. Details over de game zijn nog schaars, maar door de Google Maps integratie wordt de game gebaseerd op je eigen locatie, dit geeft je de mogelijkheid om The Upside Down te ontdekken.

Daarnaast is daar ook de game die al tijdens de Nintendo Direct werd onthuld (Waarvan onze impressie van de gehele show hier te zien is) dit was Jim Henson’s: Dark Crystal Age Of Resistance Tactics zal hoogstwaarschijnlijk tegelijk releasen met de serie.

Daarnaast werd er ook nog een Stranger Things Fortnite cross-over onthuld, dit event lanceert tegelijkertijd met het derde seizoen van de serie op 4 juli.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply