Fans van Blizzard Entertainment zitten al bijna een jaar in het duister als het gaat om Warcraft III: Reforged. Als een soort kerstcadeautje is zojuist door de uitgever en ontwikkelaar de releasedatum vrijgegeven. Je kan de strategie-titel spelen vanaf 28 januari 2020!

Warcraft III: Reforged is een remaster van het originele Warcraft III: Reign of Chaos en de uitbreiding The Frozen Throne. De game kwam van origine uit in 2002 en viel op door zijn kleurrijke stijl, de manier van het verhaal vertellen en het gebruik van characters. De mengeling tussen RPG- en strategie-elementen opende de deuren voor andere genres zoals Tower Defence en de MOBA.

Na de uitbreiding ging Blizzard over naar World of Warcraft, ongetwijfeld de populairste MMO tot op heden. Voor die game verschijnt volgend jaar de 8e expansion, Shadowlands.

Warcraft III: Reforged bevat alle campagnes uit de originele game en de multiplayer modi. Uiteraard bevat het ook een nieuw likje verf. Mocht je de eerste twee delen willen spelen op je moderne PC, dan zijn Warcraft: Orcs & Humans en Warcraft II beide beschikbaar op GoG.

De Reforged editie van Warcraft III zal 29,99 kosten. Er is ook een Spoils of War editie voor 39,99. Deze bevat een aantal extra skins en extra’s voor andere Blizzard games. De game kan je exclusief spelen op de Battle.net launcher.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply