Wij proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn als het gaat om gesponsorde content of andere vormen van reclame. Daarom lichten wij graag toe waarom je vanaf vandaag reclames ziet op GamerGeeks.nl

Zoals je misschien wel weet bestaat GamerGeeks uit een groepje mensen die boven alles heel veel passie hebben voor games. Dit betekent dat alle content gemaakt wordt met liefde en passie, wij produceren (nog) geen betaalde of gesponsorde content, er is geen sprake van inkomen voor GamerGeeks. Wij hebben allemaal naast GamerGeeks een baan dus wij kunnen onszelf gelukkig prima onderhouden.

Echter zijn wij wel op zoek naar nieuwe manieren om publiek te trekken en daarmee dus ook inkomsten te generen met GamerGeeks. Dit doen we bijv. op Twitch waar je ons een bedrag naar eigen keuze kan doneren, ook accepteren wij donaties via PayPal. Daarnaast wij sinds niet al te lang shirts met ons logo erop. En sinds vandaag hebben wij AdSense live staan op onze website. Klik hier als je meer wil lezen over Google AdSense.

AdSense is een dienst van Google, die op basis van diverse algoritmes waaronder het persona (hobby’s, interesses etc.) dat Google jou toebedeelt alsmede ook jouw persoonlijke cookies, reclame toont. Koop jij bijvoorbeeld heel vaak op een bepaalde website of bezoek je deze website vaak? Dan kan het zo maar zijn dat je aanbiedingen van die website zal zien op onze site. Deze advertenties worden dus op basis van algoritmen samengesteld, wij hebben geen deals met individuele partijen, mocht dit in de toekomst wel zo zijn dan laten we je uiteraard ook zeker weten.

Houd er rekening mee dat Jim en Johan beide werkzaam zijn in de game-industrie, het zou dus kunnen dat er banners worden getoond uit naam van hun bedrijf of een game die zij promoten, deze zijn op basis van het algoritme, als er reclame is ingekocht zullen we het altijd laten weten of op een andere manier duidelijk maken.

Wij zijn nog bezig om de verschillende vormen van advertenties te tweaken, ook wij willen dat deze reclame zo min mogelijk in de weg staat van onze eigen content.

Mocht je nou hele ongepaste of misschien wel verdachte advertenties zien meld deze dan op redactie@gamergeeks.nl en wij zullen er meteen naar kijken.

Bedankt voor je begrip en geen zorgen voor de rest verandert er niets! Uiteraard steun je ons ook al door onze content te bekijken en ons te volgen!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply