Één van de engste games van 2017 is volgens ondergetekende Little Nightmares. Een platform/puzzelgame waarin je als een klein meisje speelde en je langs bizarre monsters en doodenge situaties moest zien te puzzelen, klimmen en sluipen. Na het verschijnen van de game is er wel één en ander gebeurd rondom de franchise. Zo kwamen er DLC-paketten die samen de ‘Secrets of the Maw’ vormen en wist de game ook zijn weg te vinden naar de Nintendo Switch, daar waar deze eerst uitkwam voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Er lijkt nu meer in te zitten, want Bandai Namco heeft een nieuwe game in de franchise aangekondigd; ‘Very Little Nightmares’. Het gaat hier om een mobile spin-off. Of duidelijker gezegd, een prequel van de eerste game. Alhoewel het misschien raar klinkt om te hypen over een spel in je zak, toch maak ik voor Little Nightmares graag een uitzondering. Het zal een puzzel-spel worden vanuit een isometrisch perspectief, iets wat we ook al zagen in o.a. de Hitman, Lara Croft en Deus Ex-Go varianten.

Tot dusver staat de game alleen nog gepland voor een iOS release en komt “very soon”, aldus de trailer. Het zou mij dan ook niet verbazen dat de game binnenkort ook naar Android-toestellen komt. Voor eventuele toegang voor een vroege versie kunnen spelers zich registreren. Welke mobiele spin-offs zou jij willen zien? Bekijk hieronder de trailer en het volledige persbericht!

Uiteraard gaven wij de game destijds ook aandacht check hieronder de items:


DE SCHATTIGE EN GRIEZELIGE WERELD VAN LITTLE NIGHTMARES KOMT NAAR MOBIEL


BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt een nieuw deel in de LITTLE NIGHTMARES-verhaallijn aan, dat binnenkort voor mobile verschijnt: VERY LITTLE NIGHTMARES.

VERY LITTLE NIGHTMARES, dat binnenkort voor iOS-apparaten verschijnt, is een originele puzzel adventure game met een unieke grafische tekenstijl, speciaal ontworpen voor mobiele apparaten. 

De titel dient als prequel voor de originele game waarbij spelers meer te weten komen over het achtergrondverhaal van Six, wanneer ze The Nest proberen te overleven. Deze akelige plek kent nieuwe, verschrikkelijke vijanden waar je extra voor moet oppassen. 

VERY LITTLE NIGHTMARES is ontwikkeld door Alike Studio (bekend van Love You To Bits en Bring You Home).

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply