De Uncharted film is een project dat al meerdere jaren in productie is. Sinds 2010 zijn er al meerdere acteurs in de running geweest om Nathan Drake te gaan spelen zo passeerde onder andere Mark Wahlberg destijds de revue, de film verloor ook diverse schrijvers en regisseurs maar eindelijk leek er een lichtpuntje…

In mei 2017 werd Tom Holland, beter bekend als Spider-Man uit de MCU, gecast om in de rol te kruipen van avonturier Nathan Drake.

Er werd toen ook bekend gemaakt dat deze film zich zou gaan focussen op een jonge Nathan Drake en dan is Holland natuurlijk geen verkeerde keuze, hij staat ook voor meerdere Spider-Man films gecontracteerd juist omdat hij er zo jong uitziet. Mochten ze van Uncharted een filmfranchise maken dan is het dus ook niet zo gek om ook hiervoor een jongere acteur te casten.

Maar dan nu het nieuws waarvoor je bent gekomen! Spider… uhh de Uncharted film moet op 18 december 2020 gaan draaien in de bioscopen of dit ook voor ons kleine kikkerlandje van toepassing is? Dat weten we op het moment van schrijven nog niet, maar we houden je op de hoogte.

Overigens vonden mensen het wel heel lang duren en werd er ook lang door fans gestemd op Nathan Fillion om Nathan Drake te gaan spelen en is er toen een short fanfilm gemaakt, die er verdomd goed uitziet!

Uncharted fanfilm van Allan Ungar

Wil je nog Uncharted content zien in de vorm van videogames volg dan deze link.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply