Aanstaande vrijdag gaat radiostation KINK een uitzending wijden aan de release van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Deze remakes van de klassieke games werden vorige week uitgebracht op de PC/Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One.

Niet alleen roept de gameplay heel veel herinneringen op bij gamers die vroeger de originele titels hebben gespeeld, ook de soundtrack voegt natuurlijk bij aan de nostalgie. Wie kan zich nog Rage Against The Machine, Bad Religion, Anthrax, Papa Roach, Primus, Goldfinger en Lagwagon herinneringen terwijl ze 900s aan het maken waren om die vervolgens samen in een combo te doen met een manual, grind en impossible flip? Een hele hoop!

De soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 bevat niet alleen maar de klassiekers, er zijn ook ruim dertig tracks toegevoegd die later uit zijn gekomen. Voorbeelden hiervan zijn de band FIDLAR, de Australische Alex Lahey, Machine Gun Kelly en vele anderen!

Vrijdagavond vanaf 21:00 uur wordt er alleen maar muziek uit de game gedraaid op KINK! Dat wordt dus heerlijk grinden, headbangen en kickflippen! Tevens maak je ook kans om de game te winnen voor PlayStation 4 en Xbox One! Het programma gaat gepresenteerd worden door geek Jim!

Download de KINK app of ga naar KINK.NL 

Meer Tony Hawk’s Pro Skater 1+2? Jim heeft al de Collector’s Edition ge-unboxed!

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply