My Text
The Last of Us Part II en Iron Man VR gaan hun releasedata niet halen. Beide stonden ze gepland in mei, The Last of Us Part II op 29 mei om precies te zijn. Op het Twitter-account van PlayStation is het nieuws bevestigd. Beide games zijn nu voor onbepaalde tijd uitgesteld. De aanleiding zijn de aanhoudende problemen rondom het coronavirus.


Naughty Dog verklaart nader in een tweet dat de problemen rondom de logistiek de grootste problemen vormen, maar dat de wel game wel bijna af is. Dit hint naar problemen met distributie in plaats van ontwikkeling, maar dat is pure speculatie. The Last of Us Part II is het vervolg op de PlayStation 3 titel uit 2013. Deze wordt door vele critici gezien als één van de beste games aller tijden. Een jaar later kreeg de game een remaster op de PlayStation 4.


Camouflaj is bezig met Iron Man VR. In deze game speel je als Tony Stark terwijl je met de PlayStation Move controllers zijn bekende pak moet besturen. De game zou eerst in februari uitkomen, verhuisde toen naar 15 mei en is nu ook voor onbepaalde tijd verzet.

Dit zijn beide titels die uitgegeven Sony Interactive Entertainment, die de beslissing ook heeft genomen. Of Ghost of Tsushima zijn datum van 26 juni nu nog gaat halen is onbekend.

 

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply