Een paar dagen geleden kregen we een releasedatum van The Dark Pictures: Man of Medan, een horror-game die gemaakt wordt door Supermassive Games, de game bekend staat om de PlayStation 4 titel Until Dawn. Op 30 augustus kunnen we griezelen op een spookschip op de PlayStation 4, Xbox One en PC Digital.

Maar wat houdt dat “PC Digital” nou precies in? Door de vage omschrijving en het ontbreken van een product-pagina op alle digitale outlets, ging ik er van uit dat het hier zou gaan om een (tijdelijke) Epic Games Store exclusive. De vage wijze waarop uitgever Bandai Namco ‘PC Digital’ aanhoudt doet denken aan hoe Gearbox niet geheel wist te onthullen hoe Borderlands 3 naar PC zou komen voordat bekend werd dat deze ook tijdelijk enkel op Epic’s platform te spelen zou zijn, afgezien van de console releases uiteraard.

Vrijwel direct na de bekendmaking van de datum hebben wij ge├»nformeerd bij Bandai Namco. Alhoewel details nog worden nagevraagd, kregen wij zojuist als antwoord “sowieso Steam” met de vraag op welke digitale PC platforms de game zal verschijnen. Zodra we meer horen over de release-details, updaten we dit artikel!

En ja, de game ziet er nog steeds tof uit!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply