Vorig jaar ging het mis bij de studio Telltale Games tijdens het ontwikkelen van het laatste seizoen was de studio genoodzaakt de deuren te sluiten. Alle hoop leek verloren totdat Skybound Games, onderdeel van Skybound Entertainment, eigenaar van het Walking Dead-IP besloot de laatste twee episodes af te maken en zo het verhaal van Clementine af te ronden.

Nu het hele verhaal van Clementine is vertelt er echt een eind is gekomen aan de reeks is het tijd om de reeks opnieuw te beleven of te vereeuwigen in je verzameling in de vorm van The Walking Dead: The Telltale Definitive Series. Niet alleen bevat deze definitieve uitgave alle seizoenen, maar ook de DLC’s 400 Days en The Walking Dead: Michonne inclusief vele extra’s. Daarnaast is de filter “graphic black”, voor het eerst geintroduceerd in The Final Season, nu ook toegepast op de eerdere seizoenen zodat je de volledige reeks met deze grafische verbetering kunt beleven.

Notitie: GamerGeek Johan werkt bij het bedrijf dat de marketing en distributie voor de game verzorgt.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series viert fysieke release met nieuwe trailer

Complete bundel met alle vier de seizoenen inclusief bonusfeatures en grafische verbeteringen nu fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One


Amstelveen, 10 september 2019 – Mindscape en Skybound Games kondigen vandaag aan dat The Walking Dead: The Telltale Definitive Series vanaf nu fysiek in de winkels ligt. Deze release wordt gevierd met een gloednieuwe launch trailer.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bevat alle vier de seizoenen van de serie, samen met de 400 Days DLCThe Walking Dead: Michonne, en diverse digitale bonussen. De bundel bevat meer dan 50 uur gameplay in 23 unieke afleveringen, meer dan tien uur aan developer commentary, een muziekspeler met meer dan 140 nummers en behind-the-scenes bonusfeatures. Bovendien beleef je het gehele avontuur met de ‘Graphic Black’ artstyle, een eerbetoon aan de The Walking Dead-strips. Deze grafische verbetering was voorheen alleen maar beschikbaar in THE FINAL SEASON.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bevat alle vier de seizoenen van de bekroonde serie en heeft een adviesprijs van €49,99

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply