Na een aantal jaren overgeslagen te hebben, keert de Japanse uitgever Square Enix dit jaar terug op de E3 met een eigen persconferentie, zo meldt Kotaku. De persconferenties zijn elk jaar een genot voor de mensen die niet in Los Angeles kunnen zijn voor de grootste gamebeurs van het jaar. In deze presentaties laten de verschillende partijen namelijk hun line-ups zien voor de beurs en de rest van het jaar.

Op maandag 11 juni om 7 uur ’s avonds Europese tijd zal de presentatie gehouden worden. Via een livestream kan je meekijken in het Engels of Japans.

Welke games we gaan zien is nog onbekend. Maar we kunnen er van uit gaan dat we titels kunnen verwachten zoals Shadow of the Tomb Raider, Octopath Traveler, Dragon Quest XI en Kingdom Hearts III.

Maar de geruchtenmolens gaan natuurlijk ook meteen draaien. Wat nog meer een mogelijkheid zou kunnen zijn? Wat dacht je van Life is Strange 2, een nieuwe NieR en de Avengers game die al sinds een paar jaar in ontwikkeling is bij Crystal Dynamics? Start de hype-train maar!

Het E3 persconferentie-schema ziet er nu als volgt uit:

EA Play

Zaterdag 9 juni – 19:00 uur

Bethesda

Zondag 10 juni – 03:30 uur

Microsoft/Xbox

Zondag 10 juni – 21:00 uur

Square Enix

Maandag 11 juni – 19:00 uur

Ubisoft

Maandag 11 juni – 22:00 uur

Sony/PlayStation

Dinsdag 12 Juni – ??

Nintendo

Dinsdag 12 juni – 18:00 uur

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply