De eerste 3 delen van Spyro die verschenen op de PlayStation 1 als ontwikkeld door Insomniac Games zijn volledig geremastered en nu uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Beleef Spyro: The Dragon, Spyro: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon nu in volledig HD!

Bekijk of beluister de Podcast voor meer over Spyro of check GamerGeeks Next!
Ook bezochten wij de launch party in Blast Galaxy, een nieuwe arcadeclub in Amsterdam, check  hier de video!

 

Spyro bevat nieuwe muziek door de componist van de originele games; Stewart Copeland, daarnaast is Tom Kenny terug als de stem van Spyro.

 De 20e verjaardag van Spyro wordt met een vlammende lancering gevierd

Spyro, de paarse draak die sinds eind jaren negentig spelers vermaakt van over de hele wereld, maakt vandaag een terugkeer met de release van Spyro Reignited Trilogy. Spyro Reignited Trilogy geeft spelers een volledig in HD geremasterde game met nieuwe personages, animaties, omgevingen, filmpjes en belichtingen. Fans kunnen vliegend en vuurspuwend op avontuur gaan in meer dan 100 omgevingen vol nieuwe details die de Dragon Realms en Avalar opnieuw tot leven wekken. De trilogie is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en Xbox One-apparaten van Microsoft zoals de Xbox One X.

Met Spyro Reignited Trilogy geeft ontwikkelaar Toys For Bob de fans een verbeterde versie van de drie originele games waar het allemaal mee begon; Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon, de moderne twist maakt de spellen fris en vermakelijk voor de speler van nu. Als bonus is de stemacteur van de originele Spyro games, Tom Kenny, terug als Spryo in alle drie de games.

Ook de klassieke soundtrack van Toys For Bob heeft een update gekregen, en kunnen fans genieten van een nieuw titelschermnummer van Stewart Copeland, de componist van de originele soundtrack. Een in-game audiofunctie laat spelers wisselen tussen de geremasterde en originele soundtrack, voor een meer nostalgische speelervaring. Tijdens het spelen kan er in het optiemenu gekozen worden voor de originele of de nieuwe soundtrack.

“Het was ons een groot genoegen om één van de meest iconische videogamefiguren ooit terug te laten keren met de Spyro Reignited Trilogy,” zegt Paul Yan, co-studiohoofd bij Toys For Bob. “We hebben alles op alles gezet om elk detail te laten kloppen en de fans een geweldige Spyro-ervaring te bezorgen. We hopen dat spelers net zoveel plezier zullen beleven bij hun terugkeer naar de wereld en personages van Spyro als wij hebben gehad met het maken van de game.”

In de aanloop naar de officiële release van Spyro Reignited Trilogy bouwde Activision Publishing, Inc., als dochterbedrijf volledig in bezit van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), een vuurspuwende en pratende Spyro Dragon-drone. De drone vertrok van het Stone Hill kasteel in de buurt van New York City, en vloog door de V.S. over steden en landschappen die lijken op de levels uit de trilogie. Als deel van de tour jaagde de Spyro-drone op schapen, stak hij een barbecue aan, en bezorgde hij een exemplaar van Spyro Reignited Trilogy bij Snoop Dogg. Hoogtepunten uit de Amerikaanse tour van de Spyro-drone en de overhandiging aan Snoop Dogg zijn hier te bekijken.

“Fans vragen Activision al een tijdje om Spyro terug te brengen. De reacties op Spyro Reignited Trilogy zijn tot nu toe erg goed, en we zijn heel blij dat we mooie videogame-personages een nieuw leven kunnen inblazen met onze geremasterde games,” zegt Steve Young, chief revenue officer bij Activision. “Aangezien we dit jaar de 20e verjaardag van Spyro vieren, is er geen beter moment om eer te betonen aan ieders favoriete paarse draak.”

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply