Een goede oude vriend maakt zijn terugkeer. Zo werd Scott Pilgrim Vs. The World: The Game Complete Edition, aangekondigd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie. Fans en zelfs de makers riepen al jaren om de terugkeer van de Scott Pilgrim game. Het origineel werd in 2010 uitgebracht op Xbox 360 en PlayStation 3 en de beat ‘em up werd al snel een culthit. Echter werd de game vanwege een aflopende licentie offline gehaald in 2014. Vervolgens bleef het jaren stil…


Tot donderdagavond tijdens de Ubisoft Forward dus, want ineens was hij terug en hoe. Scott Pilgrim Vs. The World: The Game is  gebaseerd op de gelijknamige komische/actiefilm uit 2010 en moet dit najaar nog uitkomen. De game komt, zoals ook van een complete editie verwacht mag worden, met de uitbreidingspakketten Knives Chau en Wallace Wells-add on packs. Een Kotaku interview met Scott Pilgrim creator Bryan Lee O’Malley wijst overigens uit dat deze Complete Edition compleet zonder hen is gemaakt, best opmerkelijk gezien de outcry van de fans sinds 2014.

De game komt dit najaar uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Google Stadia met een prijs van €14,99.

Een andere aankondiging tijdens de Ubisoft Forward presentatie was een andere terugkeer, namelijk die van Prince of Perisa, Sands of Time krijgt namelijk een remake, lees er hier alles over. Daarnaast werd de game Gods & Monsters opnieuw aan het publiek getoond met een nieuwe titel en releasedatum.

Check ook de andere Ubisoft Forward nieuwtjes:


Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply