One more thing. Zo bracht Ubisoft tijdens Forward de nieuwe game Riders Republic, een extreme sports MMO van Steep ontwikkelaar Ubisoft Annecy met wintersporten, mountainbikes en wingsuits.

Join the madness vanaf 25 februari 2021! Het is de bedoeling om deze game enkel met vrienden online te spelen. Je zou constant andere sporters tegen gaan komen in een open wereld. Ubisoft noemt het zelf een ‘multiplayerspeeltuin’.

“Vorm een team met je vrienden en neem deel aan afdalingen, deel de lakens uit op maps in teamcompetities en stel jezelf op de proef in PvP-speltypen en events. Als je wel te porren bent voor waanzinnige actie kun je proberen als eerste over de finish te komen in massaraces (of als laatste overeind te blijven). Zet je schrap voor zieke actie!”, aldus Ubisoft op de eigen lanceringspagina.

De kleurrijke trailer belooft in ieder geval een leuke chaos. Ubisoft meldt: “Van besneeuwde bergen tot droge kloven, beweeg je vrijuit in een grote open wereld die bestaat uit beroemde nationale parken in de Verenigde Staten: Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain, Grand Teton, samengebald tot één unieke plek waar je naar hartenlust kunt shredden.”

De game komt uit naar zo’n beetje elk platform wat er is: PC (enkel Epic Games Store en UPlay), Google Stadia, PlayStation 4/5, Xbox One en Xbox Series S/X. Let wel: Met vijftig spelers en meer is alleen mogelijk op PC en de next-gen consoles. Er komt tevens een career mode. Wat dit exact betekent in deze game is nog niet bekend.

Check ook de andere Ubisoft Forward nieuwtjes:


Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply