Na een lek is het nu ook officieel bekend gemaakt door Capcom tijdens de Tokyo Games Show: Resident Evil: Infinte Darkness, een nieuwe CGI-serie voor Netflix. In de trailer, die gelekt was bij Netflix Portugal, zijn twee bekende gezichten te zien: Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Zij spelen de hoofdrol in Resident Evil 2, maar zijn in veel meer Resident Evil-games te zien.

De serie wordt geproduceerd door Hiroyuki Kobayashi en dat is een bekende: hij werkte aan meerdere Resident Evil games. Netflix heeft laten weten sowieso acht afleveringen van één uur te maken. Resident Evil krijgt ook een live action serie. Meer informatie hierover was al eerder op GamerGeeks te lezen: https://gamergeeks.nl/nieuws/meer-informatie-resident-evil-netflix-serie

Fans moeten nog wel even geduld hebben. Netflix laat het voorlopig op 2021. Het was overigens niet het enige Resident Evil-nieuws tijdens Tokyo Games Show. Capcom liet weten de mogelijkheid te onderzoeken om de nieuwe Resident Evil: Village ook naar PlayStation 4 en Xbox One te kunnen brengen. Aan de ene kant jammer, want het mooiste zou een échte next-gen Resident Evil ervaring zijn. Aan de andere kant begrijpelijk, want de userbase van PlayStation 4 en Xbox One samen is natuurlijk niet mis.

Ander nieuws vanaf de Tokyo Games Show 2020:
NieR: Replicant remaster aangekondigd
Microsoft opent Tokyo Games Show 2020
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age: Defintive Edition aangekondigd

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply