Het is de week van Halloween! Deze week verschijnt onder andere Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, gebaseerd op de Netflix hitserie, kun je gaan griezelen metThe Dark Pictures Anthology: Little Hope en komt nu ook Pikmin 3 naar de Nintendo Switch in de vorm van Pikimin 3 Deluxe.

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
Ontwikkelaar: Flux Game Studio
Uitgever: GameMill Entertainment / Maximum Games
Releasedatum: 27 oktober
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues begon als een YouTube Original series die afgelopen augustus naar Netflix kwam, het derde seizoen staat gepland voor 8 januari tevens op Netflix. De serie is een vervolg op de Karate Kid films uit de jaren 80 en volgt dezelfde personages 34 jaar later. 

Sinds de serie op Netflix staat is de populariteit van de serie enkel gegroeid en dus is een beat ‘em game gebaseerd op een serie waarin knokken centraal staat geen onlogische combinatie. De game gebaseerd op de gelijknamige Netflixserie is een officiële, dit betekent dat alle stemacteurs en muziek aanwezig zijn. In de game beleef je net als in de serie de kanten van beide dojo’s, dus die van Miyagi-Do en Cobra Kai.

Notitie: GamerGeek Johan werkt bij het bedrijf dat de marketing en distributie voor de game verzorgt. Ook is hij die-hard fan van The Karate Kid !


Watch Dogs: Legion
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 29 oktober
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia

Watch Dogs: Legion is het derde deel in de open world action-adventure franchise waarin hacking centraal staat. Legion verplaatst de actie deze keer naar Europa (nu nog dan) namelijk Londen, in een post-Brexit tijdperk. 

In Londen neem jij het met een door jou samengesteld legioen aan personages op tegen Albion, een private military die van Londen een surveillancestaat heeft gemaakt.

Check de aflevering van GamerGeeks Next van oktober voor meer Watch Dogs: Legion


The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Ontwikkelaar: Supermassive Games
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Releasedatum: 30 oktober
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

The Dark Pictures Anthology: Little Hope is het tweede deel in de Dark Pictures Anthology en draait net als het origineel om het maken van keuzes voor verschillende personages terwijl je een spannend horrorscenario beleefd.

Check de aflevering van GamerGeeks Next van oktober voor meer The Dark Pictures Anthology: Little Hope


Pikmin 3 Deluxe
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Releasedatum: 15 oktober
Platform: Nintendo Switch

Pikmin 3 Deluxe is wederom een Wii U game die haar weg vindt naar de Nintendo Switch. In Pikmin draait het om strategie, jij moet namelijk leiding geven aan diverse soorten Pikmin, te herkennen aan hun verschillende kleuren. Elke kleur Pikmin heeft eigen vaardigheden, het is aan jou als speler om de beste Pikmin in te zetten voor de juiste taak. 

Voor Pikmin 3 Deluxe werkte ik samen met Nintendo fanaat Thijs de Bondt aka Tisco. Check de GamerGeeks Next aflevering van oktober om meer over Pikmin 3 Deluxe te weten te komen.

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het de laatste releases van oktober!


 

Releases week 44 – 2020 (laatst geüpdatet op 25-10-2020)

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Ghostrunner PlayStation 4, Xbox One, PC 27 oktober
Cobrai Kai: The Karate Kid Saga Continues PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 27 oktober Game gebaseerd op Netflix hit Cobra Kai. Switch versie op 24 november
Trails of Cold Steel 4 PlayStation 4 27 oktober
Gibbous Nintendo Switch, PC 28 oktober
No More Heroes Nintendo Switch 28 oktober Shadowdrop tijdens Nintendo Direct
No More Heroes II Nintendo Switch 28 oktober Shadowdrop tijdens Nintendo Direct
Control (Cloud Edition) Nintendo Switch 28 oktober Shadowdrop tijdens Nintendo Direct
Oniria Crimes PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS, Android 28 oktober
Watch Dogs: Legion PlayStation 4, Xbox One, PC 29 oktober
Song of Horror PlayStation 4, Xbox One 29 oktober
Ghost of a Tale PlayStation 4 29 oktober Fysieke versie
Who Wants to be a Millionaire PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch 29 oktober Gebaseerd op de populaire quiz, in Nederland bekend als BankGiro Miljonairs
Super Puzzle Pack Nintendo Switch 29 oktober
The Dark Pictures Anthology: Little Hope PlayStation 4, Xbox One, PC 30 oktober
Mad Rat Dead PlayStation 4, Nintendo Switch 30 oktober
Descenders Nintendo Switch 30 oktober
Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch 30 oktober Pikmin 3 met aanvullende content

Alle releasedata zijn onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen (welkom in de gaming-industrie!). Mis je een belangrijke titel of staat iets incorrect weergegeven? Laat het mij dan even weten.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply