Later deze week brengen we jou weer op de hoogte van de releases van oktober en geloof mij dat zijn er een hoop! Maar hier eerst even het weekoverzicht… Deze week verschijnt onder andere de VR-ervaring The Walking Dead: Onslaught, beleef je heuse 5 vs. 5 dogfights in een galaxy far, far away met Star Wars: Squadrons en is het ein-de-lijk tijd voor Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


The Walking Dead: Onslaught
Ontwikkelaar: Survios
Uitgever: Survios
Releasedatum: 29 september
Platform: PlayStation VR, Oculus Rift

The Walking Dead is nog altijd populair, met een nieuwe serie in aantocht en meerdere films in ontwikkeling lijkt het einde van deze franchise nog niet in zicht. The Walking Dead: Onslaught brengt het zombie killen wel heel dichtbij met een heuse VR ervaring! Speel als Rick, Daryl, Michonne of Michonne en maak een einde aan deze onslaught!


Star Wars: Squadrons
Ontwikkelaar: EA Motive
Uitgever: EA
Releasedatum: 2 oktober
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Hoewel Star Wars zich in een galaxy far, far away afspeelt weten we dat een Star Wars release uit de koker van EA nooit heel ver van ons is. Elk jaar brengen zij wel weer wat en deze keer brengen zij met EA Motive Star Wars: Squadrons. Een game waarin je met schepen van The New Republic en The Empire, je beleeft in een heuse story mode beide kanten van het conflict, dat zich direct afspeelt na de zesde flilm Star Wars: Return of the Jedi. De game is ook in VR te spelen.


Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Ontwikkelaar: Toys for Bob
Uitgever: Activision
Releasedatum: 2 oktober
Platform: PlayStation 4, Xbox One

It’s about time, een goedgekozen titel, want dit is waarschijnlijk wat mening Crashfan dacht toen Crash 4 officieel werd aangekondigd. Crash Bandicoot 4: It’s About Time is een direct vervolg op Crash 3 en lijkt echt vol met content te zitten. Je hebt de mogelijkheid te spelen met diverse personages waaronder Crash, Coco, Dr. Neo Cortex en meer, sommige levels kun je aanpassen om deze vervolgens opnieuw te kunnen doorlopen, Crash heeft allerlei nieuwe powers in de vorm van maskers… Ja er is een hoop te doen in Crash 4. Later deze week meer aandacht voor deze titel in een nieuwe GamerGeeks Next!

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het de laatste releases van september, later deze week hebben we een nieuwe aflevering en overzicht voor je!


 

Releases week 40 – 2020 (laatst geüpdatet op 27-09-2020)

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Genshin Impact PC, iOS, Android 28 september
The Persistence PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch 29 september
Re:Turn One Way Trip PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 29 september
Umihara Kawase BaZooKa! PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 29 september
The Walking Dead: Onslaught PlayStation VR, Oculus Rift 29 september
Sayonara Wild Hearts PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch 29 september Fysieke release
Stronghold: Warlords PC 29 september
Untitled Goose Game PlayStation 4, Nintendo Switch 29 september Fysieke versie
Drake Hollow PC 1 oktober
Little Big Workshop PC 1 oktober
Ys Origin Nintendo Switch 1 oktober
Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One, PC 2 oktober
Crash Bandicoot 4: It’s About Time PlayStation 4, Xbox One 2 oktober

Alle releasedata zijn onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen (welkom in de gaming-industrie!). Mis je een belangrijke titel of staat iets incorrect weergegeven? Laat het mij dan even weten.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply