Deze week verschijnt onder andere Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, krijgt Destiny 2 weer een grote uitbreiding en is de Nintendo Switch met Sniper Elite 3: Ultimate Edition wederom een re-release rijker.

De laatste dagen van september zijn rustig, maar dat is enkel de stilte voor de storm die op het punt staat volledig los te barsten… Oktober wordt een groot gekkenhuis en dus nemen we het je niet kwalijk als je geen idee meer hebt wat er wanneer verschijnt… Dit overzicht dient als een reminder voor de games van de aankomende week.


Destiny 2: Shadowkeep
Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Bungie
Release datum: 1 oktober
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Destiny mag wel niet meer in handen zijn van Activision maar de game wordt nog steeds volledig ondersteunt door ontwikkelaar Bungie.

Shadowkeep is een mooi bewijs hiervan. Deze uitbreiding speelt zich af op de Maan en betekent de terugkeer van een bekend personage.

Zoals met alle uitbreidingen voor dit type games wordt er een hoop nieuwe loot geïntroduceerd, denk aan wapens, armor en meer. De uitbreiding introduceert ook een nieuwe mechanic genaamt Finishers. Deze zijn per klasse verschillend.


Sniper Elite 3: Ultimate Edition
Ontwikkelaar: Rebellion Developments
Uitgever: Rebellion Developments
Release datum: 1 oktober
Platform: Nintendo Switch

Ook deze week wordt de Nintendo Switch wederom voorzien van re-release, deze keer is het Sniper Elite 3 Ultimate Edition. Het origineel verscheen oorspronkelijk in 2014 en ken je misschien ook wel onder de naam Sniper Elite 3: Afrika.

De Ultimate Edition brengt de bekende sniper mechanics naar de Nintendo console. De gimmick van deze reeks is de soort van Mortal Kombat achtige x-ray camera die je te zien krijgt als je je vijand doodschiet met je sniper rifle. Dit alles gebeurt met de Tweede Wereldoorlog als backdrop.


Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Release datum: 4 oktober (early access voor mensen met Gold of Ultimate Edition op 1 oktober)
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Ghost Recon: The Punisher returns of zoals de game daadwerkelijk heet Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint is een direct vervolg op Ghost Recon: Wildlands. In het nieuwe deel in de tactische shooter van Ubisoft neem je het met de Ghosts op tegen “Wolves” deze groep militairen wordt geleid door een voormalig Ghost.

Deze voormalige Ghost: Cole D. Walker is ingesproken en gemocapped door acteur Jon Berntal, die je kunt kennen als Shane uit The Walking Dead of Netflixserie The Punisher waarin hij (mijn mening) een geweldige Punisher heeft neergezet.

Eigenaren van de Gold of Ultimate Edition kunnen op 1 oktober al aan de slag!


Zie hieronder het volledige overzicht van deze week en bekijk GamerGeeks Next voor meer informatie van de laatste september releases. Morgen is er een verse oktober editie!

Releases week 40 – september/oktober 2019

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
3rd Eye PC 30 september
Archeage: Unchained PC 30 september
Sniper Elite 3 Ultimate Edition Nintendo Switch 1 oktober Re-release
80 Days Nintendo Switch 1 oktober
Sniper Elite 3 Ultimate Edition Nintendo Switch 1 oktober Re-release
80 Days Nintendo Switch 1 oktober
What the Golf? PC 1 oktober
Destiny 2: Shadowkeep PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia 1 oktober
Destiny 2: New Light PlayStation 4, Xbox One, PC 1 oktober
Yu-No: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch 1 oktober
Warsaw PC 2 oktober
The Long Return PC 3 oktober
Paranoia: Happiness is Mandatory PC 3 oktober
The Wild Eight PC 3 oktober Officiële launch
Neo Cab Nintendo Switch, PC 3 oktober
The Tiny Bang Story Nintendo Switch 4 oktober
Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint PlayStation 4, Xbox One, PC 4 oktober 1 oktober voor Gold en Ultimate Edition kopers!
Ghostbusters: The Video Game Remastered PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 4 oktober Remaster

Alle releasedata zijn onder voorbehoud. En zijn onderhevig aan wijzigingen. Mis je een belangrijke titel? Laat het mij even weten dan voeg ik deze zo snel mogelijk toe! (Let op: niet alle honderdduizenden indies)

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply