Deze week verschijnt onder andere de Wii U re-release van Tokyo Mirage Sessions #FE voor Nintendo Switch, gaat Temtem de competitie aan met Pokémon, deze MMO houd ik al een tijdje in de gaten. Daarnaast is er ook nog een VR game in het Walking Dead-universum; The Walking Dead: Saints & Sinners.

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


Temtem
Ontwikkelaar: Crema Studio
Uitgever: Humble Bundle
Release datum: 21 januari
Platform: PC (early access)

Temtem is een indiegame van Crema, een studio uit Madrid, Spanje. In deze game vang je zogeheten Temtem om deze vervolgens te temmen en deze in te zetten in gevechten. Het doel is om ze allemaal te verzamelen. Het is eigenlijk een Pokémongame maar dan gemaakt door een kleine indiestudio.

Check GamerGeeks Next voor meer info over Temtem


Tokyo Mirage Sessions #FE Enccore
Ontwikkelaar: Gust
Uitgever: Nintendo
Release datum: 23 januari
Platform: Nintendo Switch

Tokyo Mirage Sessions ♯Fe Encore is een cross over van Shin Megami Tensei en Fire Emblem en verscheen oorspronkelijk in 2015 voor de Nintendo Wii U.

Kortom wederom een re-release van een Wii U game, terwijl men nog steeds wacht op Pikmin 3, The Wonderful 101, beide Zelda games en meer…

Deze versie is gelukkig meer dan een platte port en bevat aanvullende story content, nieuwe liedjes en extra party members.


The Walking Dead: Saints & Sinners
Ontwikkelaar: Skydance Interactive
Uitgever: Skydance Interactive
Release datum: 23 januari
Platform: PC

The Walking Dead: Saints & Sinners is de nieuwste game in het Walking Dead-universum, deze keer gaat het om een VR game.

De setting van deze game is ook een interessante namelijk: New Orleans. In deze stad die deels onderwater staat moet je zien te overleven. Werk je samen met facties of juist niet?

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het volledige maandoverzicht met onder andere Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch, Temtem, Warcraft III: Reforged en meer!

Releases week 4 – januari 2020

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Temtem PC 21 januari
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 21 januari
Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore Nintendo Switch 23 januari Re-release met aanvullende extra’s
Warhammer 40K: Space Wolf Nintendo Switch 23 januari
Oddworld: Stranger’s Wrath HD Nintendo Switch 23 januari Re-release
The Walking Dead: Saints and Sinners PC 23 januari
Rugby 20 PlayStation 4, Xbox One, PC 23 januari
Praetorians – HD Remaster PC 24 januari HD remaster
Commandos 2 – HD Remaster PC 24 januari HD remaster

Alle releasedata zijn onder voorbehoud. En zijn onderhevig aan wijzigingen. Mis je een belangrijke titel? Laat het mij even weten dan voeg ik deze zo snel mogelijk toe! (Let op: niet alle honderdduizenden indies)

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply