Deze week verschijnt onder andere de remake van Mario Kart: Tour, een Mario Kart game speciaal ontwikkeld voor mobiele telefoons. The Surge 2 en Code Vein verschijnen in dezelfde week en zijn twee titels in hetzelfde genre en het is tijd voor FIFA 20.

In een van de drukkere weken nemen we het je niet kwalijk als je door de bomen het bos niet meer ziet qua games. Want alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week.


The Surge 2
Ontwikkelaar: Deck13 Interactive
Uitgever: Focus Home Interactive
Release datum: 24 september
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Maak je klaar om weer ledematen af te hakken in The Surge 2. Deze soulsborne achtige game brengt voor het tweede deel onder andere meer diversiteit in de omgevingen. Bekijk de trailer en GamerGeeks Next voor meer informatie!


Mario Kart: Tour
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Release datum: 25 september
Platform: iOS, Android

Nadat grote franchises van Nintendo zoals Super Mario, Animal Crossing en Fire Emblem en meest recent Dr. Mario, al een mobiele release hebben gezien is het nu tijd voor Mario Kart.

Mario Kart Tour is in basis gewoon Mario Kart zoals je dat gewend bent. Veel assets van eerdere games zijn dan ook hergebruikt. Tour in de titel is overigens geen toeval je zal namelijk over circuits rijden die gebaseerd zijn op onder andere Parijs, Tokio en New York.

Uiteraard zitten er vele haken en ogen aan deze release want de game zit vol met meerdere opties om echt geld te spenderen en ja hoor ook loot boxes zijn van de partij. In België zal de game daarom niet speelbaar zijn of wij deze release ook missen is nog onduidelijk maar gezien we ook nog op Pokémon Masters wachten vrees ik het ergste.


FIFA 20
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uitgever: Electronic Arts
Release datum: 27 september (24 september met Champions Edition)
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC

Het is tijd voor FIFA 20. De voetbalfranchise van EA die ook dit jaar nog verder is verbetert.

Dit jaar met nieuwe Nederlandse commentatoren Sierd de Vos van Ziggo Sports en Jeroen Grueter van de NOS. Evert ten Napel en Youri Mulder waren na 14 jaar ook wel echt aan vervanging toe…

En straatvoetbal die voor het eerst in de echte FIFA games beschikbaar is in de vorm van de Volta modus.


Code Vein
Ontwikkelaar: Bandai Namco Entertainment
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Release datum: 27 september
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Een andere Soulsborne game uit de stal van Bandai Namco is Code Vein. Deze game ziet er uit als een anime en daardoor zich goed weet deze zich meteen goed te onderscheiden. Meer informatie in de trailer en GamerGeeks Next!


Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
Ontwikkelaar: Moon Studios
Uitgever: Xbox Game Studios
Release datum: 27 september
Platform: Nintendo Switch

Met Ori and the Blind Forest is de Nintendo Switch deze week weer een Xbox titel rijker. Eerder verscheen al Cuphead en later dit jaar komt ook New Super Lucky’s Tale naar de Nintendo console.

Het prachtige Ori and the Blind Forest uit 2015 verschijnt als Definitive Edition voor de Nintendo Switch. Deze geliefde actieplatformer won meerdere awards en zal volgend jaar worden een sequel krijgen in de vorm van Ori and the Will of the Wisps, of deze dan ook naar de Switch komt is op dit moment nog niet bekend.


Zie hieronder het volledige overzicht van deze week en bekijk GamerGeeks Next voor meer informatie over onder andere The Surge 2, FIFA 20, Borderlands 3 en meer.

Releases week 39 – september 2019

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Dead by Daylight PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 24 september
The Surge 2 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 24 september
Mario Kart Tour Android, iOS 25 september
BDSM: Big Drunk Satanic Massacre PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 26 september
Contra: Rogue Corps PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 26 september
Code Vein PlayStation 4, Xbox One, PC 27 september
Tropico 6 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 27 september
FIFA 20 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 27 september
Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition Nintendo Switch 27 september Re-release
Jalopy Xbox One 27 september
Memorrha PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 27 september
WRC 8 PlayStation 4, Xbox One, PC 27 september

Alle releasedata zijn onder voorbehoud. En zijn onderhevig aan wijzigingen. Mis je een belangrijke titel? Laat het mij even weten dan voeg ik deze zo snel mogelijk toe! (Let op: niet alle honderdduizenden indies)

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply