Deze week verschijnen onder andere de kleurrijke partygame Fall Guys: Ultimate Knockout, dat nu toe een bescheiden internethit is gebleken, de charmante platformgame Skully, PS4 klassieker Horizon Zero Dawn voor PC, iets dat volgens uitgever Sony enkel een experiment is en tot slot is daar nog Fast & Furious: Crossroads, dat qua graphics niet van deze tijd is hierdoor een snelle cashgrab lijkt…

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


Skully
Ontwikkelaar: Finish Line Games
Uitgever: Modus Games
Release datum: 4 augustus
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC

In de charmante platformgame Skully speel jij als een herrezen skelettenhoofd, je hebt de mogelijkheid om verschillende elementale wezens over te nemen. De diverse wezens geven jou verschillende vaardigheden, het is aan jou om dus de juiste transformatie te kiezen om zo verder te komen.


Fall Guys: Ultimate Knockout
Ontwikkelaar: Mediatonic
Uitgever: Devolver Digital
Release datum: 4 augustus
Platform: PlayStation 4, PC

Fall Guys: Ultimate Knockout is op dit moment een bescheiden internethit, ik denk dat de beelden voor zich spreken. Ik wil dit ook zeker spelen!

Check de aflevering van GamerGeeks Next van augustus voor meer informatie over Fall Guys: Ultimate Knockout!


Horizon Zero Dawn
Ontwikkelaar: Guerilla
Uitgever: Sony Interactive Entertainment
Release datum: 7 augustus
Platform: PlayStation 4

Horizon Zero Dawn is de tweede Decima engine game die een plekje vindt op de PC. Mocht je geen PS4 hebben en wel hebben gehoord van deze titel… Dan is dit je kans! Nu heb je de mogelijkheid om jouw monster PC goed te testen. Veel speelplezier!

Check de aflevering van GamerGeeks Next van augustus voor meer informatie over Horizon Zero Dawn!

 


Fast & Furious: Crossroads
Ontwikkelaar: Slightly Mad Studios
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Release datum: 7 augustus
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

De 9de Fast Film laat nog wel even op zich wachten en misschien had uitgever Bandai Namco er goed aan gedaan om hetzelfde te doen met Fast & Furious Crossroads, een game die bij de aankondiging bij al kon rekenen op flinke kritiek omdat het eruit ziet als een early PS3 came en dan ben ik misschien nog wel te vriendelijk. 
 
De franchise is flink aan het uitbouwen met vorig jaar de eerste spinoff en de eerste animatieserie, op nota bene Netflix, verschillende voertuigen zijn reeds ook beschikbaar in LEGO vorm en een game lijkt een logische stap voor een racing franchise. 
 
Met ontwikkaar Slightly Mad Studios in de driver seat is er reden om voorzichtig positief te zijn althans als het op de game play aankomt, zij waren eerder verantwoordelijk voor Project Cars en Need for Speed: Shift, het moet dus qua racen super zijn of het wel heel raar lopen… 

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het volledige maandoverzicht met onder andere Microsoft Flight Simulator, UFC 4, Final Fantasy: Crystal Chronicles: Remastered Edition meer!

 


 

Releases week 32 – 2020 (laatst geüpdatet op 02-08-2020)

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Skully PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 4 augustus  
Fall Guys: Ultimate Knockout PlayStation 4, PC 4 augustus Gratis via PlayStation Plus
Spitlings PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 4 augustus  
Hellbound PC 4 augustus  
Horizon Zero Dawn: Complete Edition PC 7 augustus  
Fast & Furious: Crossroads PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 7 augustus  

Alle releasedata zijn onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen (welkom in de gaming-industrie!). Mis je een belangrijke titel of staat iets incorrect weergegeven? Laat het mij dan even weten.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply