Deze week is vrij rustig, voor mij een belangrijke week met het verschijnen van Dragon Ball Z: Kakarot, een actie-RPG die mij op Gamescom niet wist te overtuigen, daarnaast verschijnt er een trilogy pack van de al jaren populaire Atelier franchise die verschijnt voor Nintendo Switch.

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


Atelier Dusk Trilogy
Ontwikkelaar: Gust
Uitgever: KOEI TECMO
Release datum: 14 januari
Platform: PlayStation 4, Nintendo Switch, PC

De Atelier Dusk Trilogy bundelt 3 games uit de bekende RPG reeks. De games uit de “Dusk” reeks zijn een HD re-release.

Ervaar Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk“, Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky en Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea.

Het gaat hier niet om een platte re-release want de games bevatten ook nieuwe features. Zo is er de “Run” feature waardoor je nu door de velden kunt rennen en wordt de “Fast-forward battles” geïntroduceerd om gevechten sneller te kunnen doorlopen. Nog niets niet overtuigd? Alles games bevatten alle DLC.

Al met al dus een compleet pakket. Mocht je deze reeks nog nooit hebben geprobeerd dan is dit een mooie kans!


Lightmatter
Ontwikkelaar: Tunnel Vision Games
Uitgever: Aspyr Media
Release datum: 15 januari
Platform: PC

Lightmatter is een first-person puzzelgame die al sinds 2018 indruk weet te maken binnen de indie community.

De game die is ontwikkeld door Tunnel Vision Games dient als een liefdesbrief en hommage naar het genre. Maak gebruik van je hersenen en los verschillende soort puzzels op.

Het eerste uur van Lightmatter is bovendien gratis te proberen via Steam dus als dit ook maar een beetje je ding is moet je het zeker een kans geven!


Dragon Ball Z: Kakarot
Ontwikkelaar: CyberConnect2
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Release datum: 15 januari
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Dragon Ball Z: Kakarot is een actie-RPG ontwikkeld door CyberConnect2 en stelt je in staat om het verhaal van Goku (of in het Japans: Kakarot, nogmaals te doorlopen)

De game voelt als een open wereld maar is in werkelijkheid opgedeeld in een aantal hubwerelden. Deze zijn vrij te verkennen om diverse side quests aan te nemen of de verhaallijn uit de bekende anime te volgen. Naast het verbeteren van je personage moet er uiteraard ook gevochten worden! Ontdek meer over Dragon Ball Z: Kakarot in GamerGeeks Next.

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het volledige maandoverzicht met onder andere Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch, Temtem, Warcraft III: Reforged en meer!

Releases week 3 – januari 2020

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 14 januari
Little One PC 14 januari
Super Crush KO Nintendo Switch, PC 14 januari
Super Mega Space Blaster Special Turbo PlayStation 4, Nintendo Switch, PC 14 januari
Lightmatter PC 15 januari
Die By The Blade PC 15 januari
A Long Way Down PC 16 januari
Dragon Ball Z: Kakarot PlayStation 4, Xbox One, PC 17 januari

Alle releasedata zijn onder voorbehoud. En zijn onderhevig aan wijzigingen. Mis je een belangrijke titel? Laat het mij even weten dan voeg ik deze zo snel mogelijk toe! (Let op: niet alle honderdduizenden indies)

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply