Deze week verschijnen onder andere Bloodstained: Curse of the Moon 2, het directe vervolg op de Kickstarter hit, kunnen we weer racen over de circuits uit de bekende F1 competitie in de F1 simulator F1 2020 en krijgt de Nintendo Switch met Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise een bijzondere niche titel als console exclusive.

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


Bloodstained: Curse of the Moon 2
Ontwikkelaar: ArtPlay / Inti Creates
Uitgever: 505 Games
Release datum: 10 juli
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC

Het vervolg op Kickstarter indiehit Bloodstained werd twee weken geleden pas aangekondigd en komt nu al uit. Hoe bedoel je lang wachten? De sequel zal enkel digitaal verkrijgbaar zijn en kost slechts €15.

Bloodstained: Curse of the Moon 2 is een direct vervolg op de 8-bit Castlevania achtige game en bevat nu ook een twee speler co-op modus. In deze modus neem je het samen op tegen diverse vijanden. Combineer de skills van de verschillende personages om een haast onbeperkte hoeveelheid van nieuwe manieren te ontdekken om de levels te doorlopen en het op te nemen tegen machtige end bosses!


F1 2020
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Release datum: 10 juli
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC

Lange tijd lag de Formule 1 op haar gat en recent is het seizoen pas weer opgestart. Geen zin om te wachten op de wekelijkse races? Codemasters brengt ook dit jaar weer gloedjenieuwe Formule 1 game uit deze keer met de naam F1 2020.

Check de aflevering van GamerGeeks Next van juli voor meer informatie over F1 2020


Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise
Ontwikkelaar: TOYBOX Inc.
Uitgever: Rising Star Games
Release datum: 10 juli
Platform: Nintendo Switch

Het is alweer 10 jaar geleden sinds de release van Deadly Premonition een survival horror game die destijds nog multiplatform was. Wil je echter het vervolg spelen: Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, dan zal je toch een Nintendo Switch moeten kopen, want dit is een console exclusive. Dit directe vervolg is gemaakt door het originele team en speelt zich af in het New Orleans van 2005.

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het volledige maandoverzicht met onder andere Ghost of Tsushima, Marvel’s Iron Man VR, Paper Mario: The Origami King en meer!


Releases week 25 – 2020 (laatst geüpdatet op 16-06-2020)

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Catherine: Full Body Nintendo Switch 7 juli Re-release van Catherine inclusief bonuscontent
NASCAR Heat 5 PlayStation 4, Xbox One, PC 7 juli  
NASCAR Heat 5 PlayStation 4, Xbox One, PC 9 juli Bundeling van 2D strategy games Kingdom: New Lands en Kingdom Two Crowns in de vorm van een fysieke Limited Edition
CrossCode Xbox One, Nintendo Switch 9 juli  
SteamWorld Dig Nintendo Switch 9 juli Re-release
SteamWorld Heist Nintendo Switch 9 juli Re-release
Willy Jetman: Astromonkey’s Revenge iOS, Android 9 juli  
Budget Cuts PlayStation VR 10 juli  
Creepy Tale Nintendo Switch 10 juli  
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Nintendo Switch 10 juli  
F1 2020 PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia 10 juli  
Bloodstained: Curse of the Moon 2 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 10 juli  
Sword Art Online Alicization Lycoris PlayStation 4, Xbox One 10 juli  
Story of Seasons: Friends of Mineral Town Nintendo Switch 10 juli  
Our Secret Below Xbox One, PC 10 juli  

Alle releasedata zijn onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen (welkom in de gaming-industrie!). Mis je een belangrijke titel of staat iets incorrect weergegeven? Laat het mij dan even weten.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply