Deze week verschijnt onder andere de vierde uitbreiding voor The Elder Scrolls Online in de vorm van The Elder Scrolls Online: Greymoor, viert SNK het 30-jarig bestaan van NEOGEO met Samurai Shodown NEOGEO Collection en verschijnt op diezelfde dag ook de vikingen RTS Ancestors: Legacy voor Nintendo Switch.

Alle releases bijhouden of dit nou fysieke of digitale zijn is eigenlijk haast niet meer te doen… Daarom dit korte overzicht, deze is bedoelt als een reminder voor de games van de aankomende week. Het volledige maand overzicht is hier te zien.


The Elder Scrolls Online: Greymoor
Ontwikkelaar: ZeniMax Online Studios 
Uitgever: Bethesda Softworks
Release datum: 10 juni
Platform: PlayStation 4, Xbox One

Ik ken werkelijk niemand die het speelt: The Elder Scrolls Online… Maar dat je niet altijd af moet gaan op wat je ziet in je omgeving bewijzen de statistieken. In januari 2020 bereikte deze game (The Elder Scrolls Online) 15 miljoen spelers, dus ook al ken ik geen mensen die het spelen het is niet zo heel vreemd dat de game toe is aan de vierde uitbreiding in de vorm van The Elder Scrolls Online: Greymoor.

Deze game speelt zich af in het westelijke gedeelte van Skyrim regio en bevat een hoop nieuwe content om te ontdekken, uiteraard is er een nieuwe verhaallijn en als ik af moet gaan op de box art zou deze uitbreiding je een jaar moeten bezighouden er staat immers: “Part of The Dark Heart of Skyrim, a year-long adventure”


Samurai Shodown NEOGEO Collection
Ontwikkelaar: SNK
Uitgever: SNK
Release datum: 11 juni
Platform: PC

De NEOGEO van SNK viert haar verjaardag, de 30ste om precies te zijn. En om dat te vieren brengen zij de Samurai Shodown: Neogeo Collection naar PS4 en Xbox One. Dit is een collectie aan Samurai Shodown games, een fighting franchise die synoniem staat aan het merk NEOGEO. De collectie bevat de volgende games: Samurai Shodown. Samurai Shodown II, Samurai Shodown III, Samurai Shodown IV: Amakusa’s Revenge, Samurai Shodown V, Samurai Shodown V: Special en Samurai Shodown V: Perfect.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je niks betalen? Goed nieuws! Vanaf 11 juni tot en met 18 juni gratis via de Epic Games Store! Vanaf 18 juni ook verkrijgbaar op Steam en volgende maand voor PS4 en Nintendo Switch.


Ancestors Legacy
Ontwikkelaar: Destructive Creations
Uitgever: Destructive Creations / 1C Entertainment / Meridiem Games
Release datum: 11 juni
Platform: Nintendo Switch

Wat er nog echt ontbreekt in de immense bibliotheek van de Nintendo Switch is wat mij betreft een goede RTS game. Ancestors: Legacy die eerder al verscheen voor PC, Xbox One en vorig jaar ook PlayStation 4 krijgt nu ook een plekje op de Big N’s hybride console.

De game bevat veldslagen die geïnspireerd zijn op die uit de Middeleeuwen, als verschillende soorten Viking-facties doorloop je diverse campagnes waarbij tactiek zeer belangrijk is!

Let op, onderstaande trailer is van de Xbox One versie

Zie hieronder het volledige weekoverzicht en bekijk GamerGeeks Next voor het volledige maandoverzicht met onder andere The Last of Us Part II, Command & Conquer Remastered Collection, Ninjala en meer!


Releases week 24 – 2020 (laatst geüpdatet op 07-06-2020)

Game Platform Releasedatum Bijzonderheden
Beyond Blue PlayStation 4, Xbox One, PC 8 juni
Stellaris: Console Edition PlayStation 4, Xbox One 9 juni
The Dark Eye: Book of Heroes PC 9 juni
Dreamback VR Oculus Rift, HTC Vive 10 juni
Isle of Spirits Xbox One, PC 10 juni
Primordials of Amiryon Xbox One, PC 10 juni
Ancestors Legacy Nintendo Switch 11 juni  
The Elder Scrolls Online: Greymoor PlayStation 4, Xbox One 11 juni
Farmer’s Dynasty Nintendo Switch 11 juni  
Beyond Blue PlayStation 4, Xbox One, PC 11 juni
Baldi’s Basics Plus PC 11 juni
Corona Simulator PC 11 juni
Samurai Shodown: Neogeo Collection PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 11 juni
Samurai Shodown PC 11 juni
My Talking Tom Friends Android 12 juni
Clash: Mutants vs Pirates PC 12 juni
Warborn PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC 12 juni

Alle releasedata zijn onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen (welkom in de gaming-industrie!). Mis je een belangrijke titel of staat iets incorrect weergegeven? Laat het mij dan even weten.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply