Een volledige remaster van Star Ocean: The Last Hope verschijnt volgende maand nog voor PS4 en Steam. Waarschijnlijk had je al genoeg te spelen aankomende november en hiermee wordt die lijst alleen maar langer. Hieronder het volledige persbericht.

 

Hilversum, 19 oktober 2017 – Square Enix Ltd., maakt bekend dat fans binnenkort terug kunnen reizen naar de mysterieuze en gevaarlijke werelden van STAR OCEAN™ – THE LAST HOPE -™ 4K & Full HD Remaster, want op 28 november 2017 krijgt deze actierijke RPG een volledige HD-remaster voor PlayStation®4 System en STEAM®.

STAR OCEAN: THE LAST HOPE is ontwikkeld in samenwerking met tri-Ace en vindt plaats aan het begin van de STAR OCEAN-tijdlijn. Deze volledige HD-remaster voorziet ook in ondersteuning van 4K*, toetsenbord en pc-controller.

STAR OCEAN: THE LAST HOPE neemt spelers mee op een epische reis door het universum. Het meeslepende verhaal vertelt over het overleven van de mensheid, die door de ruimte reist om een nieuw thuis te vinden.

De geremasterde titel biedt naast strategische realtime-gevechten een diepgaand voorwerpcreatiesysteem, het privé-actie-systeem dat relaties en subplots verkent voor een rijker verhaal, en een spannend Blindside-gevechtssysteem dat ontwijken en aanvallen samenvoegt tot spannende confrontaties.

STAR OCEAN – THE LAST HOPE – 4K & Full HD Remaster verschijnt op 28 november 2017 digitaal in de PlayStation®Store en op STEAM®. Tot 12 december krijgen PlayStation®Plus-leden en STEAM-gebruikers die de game aanschaffen 10% korting. Tijdens deze periode krijgen spelers die de game op STEAM aanschaffen ook een exclusieve, downloadbare mini-soundtrack. Wie de game voor 8 januari 2018 aanschaft in de PlayStation®Store ontvangt een exclusief systeemthema voor de PlayStation®4 en 12 PlayStation™Network-avatars van de hoofdrolspelers.
* Voor 4K is een PlayStation®4 Pro-systeem of compatibele PC vereist.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply