Donderdag 11 juni is het dan eindelijk zover! Dan gaat PlayStation de eerste games onthullen die gaan verschijnen op hun nieuwe console, de PlayStation 5. De digitale presentatie gaat ruim een uur duren en zal naar verluid games bevatten van zowel grote als kleinere ontwikkelstudio’s. Welke games we gaan zien is nog niet bekend, er zijn uiteraard wel zat geruchten die rondgaan online, maar er is weinig bekend. Uiteraard weten we al wel een aantal games die gaan verschijnen op de console zoals Assassin’s Creed Valhalla, Cyberpunk 2077, Outriders, Godfall en Watch_Dogs: Legion, maar of we deze te zien krijgen tijdens de presentatie, dat is nog een groot vraagteken.

Ondanks de turbulente situaties waarin de wereld zich bevindt, willen wij met GamerGeeks alsnog de hype samen met jou meemaken.

Daarom gaan Jim en Johan live op donderdag 11 juni vanaf 20:30 Nederlandse tijd. De hele avond gaan we de laatste voorspellingen doen, de presentatie meekijken en achteraf analyseren!

Wil je nu al weten wat we denken dat er te zien is? Check de 133e aflevering van de GamerGeeks Podcast op je favoriete podcast-dienst of via de video hieronder!

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply