World of Tanks B2016litz lanceert vandaag op Steam

Speel de game wanneer je wil, cross platform op iOS, Android, Windows en Mac OS X

9 november 2016 — World of Tanks Blitz wordt vandaag vanaf 18:00 uur gelanceerd op Steam. Degenen die het spelen op de smartphones en tablets kunnen vanaf vanavond ook hun slag slaan met PC gebruikers. Uiteraard kun je zelf kiezen of je op dezelfde platform of in een cross platform match wil spelen.

Bijna 200.000 spelers hebben met de twee bèta weekend meegedaan. De feedback van deze tankers die het cross-platform hebben uitgeprobeerd was enorm belangrijk voor het eindresultaat.

“With the game already available on Windows, Google and Apple stores, Steam was a natural step,” aldus Andrey Ryabovol, World of Tanks Blitz Publishing Product Director. “We want to give our players freedom when choosing where, when, and through which channels they want to play World of Tanks Blitz. We’d like to welcome our new players and encourage everyone to join in and have fun battling across iOS, Android, Mac OS X, and Windows devices.”

Met de lancering op Steam is World of Tanks Blitz een multi-platform titel geworden. Deze is te spelen op iOS, Android, Windows en Mac OS X. Degenen met een Wargaming.net ID hebben direct toegang op alle apparaten met al hun in-game content, ervaringen en credits.

Spelers kunnen 4 verschillende Pioneer Packs tijdens de release pakken, die de unieke Panther 8.8, VK 45.03 en de Großtraktor Krupp tanks bevatten. Als extra krijgen spelers ook speciale Steam camouflage “Breakthrough” echter is die enkel beschikbaar tussen 9 en 18 november.

Met de lancering van World of Tanks Blitz op Steam is de game nu ook speelbaar op Windows 7, 8, 8.1, 10 en Mac OS X.

Download World of Tanks Blitz voor Steam:

Voor meer informatie over World of Tanks Blitz kun je hier terecht:

Assets:
WoT Blitz Logo
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/Steam/WoT_Blitz_Logo.zipWoTBlitz Key Art
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/Steam/WoT_Blitz_Key_Art.zip
Or visit our assetbank here

Over World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz is een free-to-play mobiele MMO actiegame voor tablets, smartphones en sinds kort ook voor Windows 10 apparaten en Mac OSX. Het is geïnspireerd op het originele World of Tanks.

Het bevat meer dan 200 iconische pantservoertuigen, mooie graphics, intuïtieve touch-controls en keyboard / muis ondersteuning voor de PC versie. In World of Tanks Blitz is het heel gemakkelijk om snel een intens 7 versus 7 gevecht aan te gaan; waar je ook bent.

Met de Wargaming.net ID kun je gemakkelijk, zonder in-game progressie kwijt te raken, tussen verschillende platformen wisselen en dankzij de cross-platform optie kun je ook met andere platform spelers samenspelen.

Over Wargaming

Wargaming is een online gameontwikkelaar en uitgever en één van de leiders in de free-to-play markt. Het is in 1998 opgericht als een privé gefinancierd bedrijf en heeft ondertussen al meer dan 15 titels gepubliceerd.

Momenteel focust Wargaming op haar team-gebaseerde MMO oorlogsseries die toegespitst zijn op midden-twintigste-eeuwse oorlogsvoering. Waaronder hun vlaggenschip World of Tanks, de flight combat World of Warplanes en het maritieme World of Warships. Deze titels zijn samen ondergebracht onder het portaal – www.wargaming.net

Mobiele gamers kunnen op hun smartphone, tablet en ook op Windows 10 PC’s World of Tanks Blitz spelen; deze is cross platform speelbaar tussen iOS, Android en Windows 10. In 2014 en 2015 is World of Tanks op de Xbox 360 en de Xbox One uitgekomen en ook deze zijn cross-platform. In 2016 bracht Wargaming World of Tanks ook naar de PlayStation®4.

Officiële website:

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply