De Nintendo Switch krijgt er met Ori and the Will of the Wisps weer een pareltje bij. De prachtige platformer, dat een direct vervolg is op Ori and the Blind Forest, beide Xbox games overigens, werd tijdens de Nintendo Partner Direct Mini aangekondigd en werd gelanceerd als shadowdrop.

Kortom  de game is direct beschikbaar via de Nintendo eShop voor € 29,99. Ook is het mogelijk de game fysiek te bemachtigen. Iam8bit biedt een speciale collector’s edition aan. Hierin zit ook het vorige deel, Ori and the Blind Forest. Deze collectie is te bestellen voor PC, Xbox One en Nintendo Switch en daarin zitten ook een artbook, een speciale game case, een collectie aan kaarten, een downloadcode voor de soundtrack, en een gids. Bekijk hun website voor meer informatie.


Dat Ori and the Will of the Wisps de moeite waard is vertelde Jim al eerder dit jaar in zijn review van het magische spelletje. Ori and the Will of the Wisps kwam eerder al naar Xbox One en PC. Het is een metroidvania ontwikkeld door Moon Studios. Je speelt met Ori, een beschermgeest. Het doel is om de wereld buiten het bos van Nibel te ontdekken en het ware lot van Ori bloot te leggen. Overigens niet onbelangrijk, Moon Studios claimt dat beide Ori’s op de Switch op 60 fps draaien!

Ori and the Will of the Wisps komt overigens ook naar de Xbox Series X, zie trailer hieronder. De game wordt geoptimaliseerd voor de Series X en draaien met 120 fps.

 

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply