Het is eigenlijk de eerste échte Xbox console exclusive van de nieuwe generatie, sinds november beperkt, maar met moeite wel verkrijgbaar: Horrorgame The Medium. Nu zijn de eerste achttien minuten gameplay online verschenen.


Deze beelden zijn te zien via een video van IGN:

De game, gepland voor 28 januari 2021, is een console exclusive voor de Xbox One en Series S|X. Tevens zal de game, geheel volgens de Microsoft/Xbox-visie, ook te spelen zijn op de PC.

,,Word een medium dat in twee verschillende werelden leeft: de echte en de spirituele. Als medium met toegang tot beide werelden heb je een breder perspectief en weet je dat wat anderen zien, niet de waarheid hoeft te zijn. Niets is wat het lijkt, alles heeft een andere kant. The Medium bevat een ‘dubbele’ soundtrack van Bloober Team’s Arkadiusz Reikowski en de legendarische componist Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill’’, zo klinkt de aankondiging op de website van Xbox.

De game wordt geoptimaliseerd voor de Xbox Series S/X. Wat simpelweg betekent dat de game een next gen versie heeft gekregen. Beloofd word: ongeëvenaarde laadtijden, graphics, responsiviteit en framerates tot 120 fps.

The Medium is ontwikkeld door Bloober Team. De laatste bekende horrorgame die ze maakte was Blair Witch. Deze game, is net als The Medium op dag 1, ook te spelen op Game Pass.

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply