Nintendo houdt van verrassingen. Zonder aankondiging stond er ineens een Nintendo Mini Direct online met nieuwe titels voor de Switch.

De Direct Mini begon direct met een ritmegame, Kingdom Hearts: Melody of Memory. Deze muzikale game is beschikbaar op 13 november. Direct daarna kwam er nog een muzikale noot, met de aankondiging van Fuser. Een game gemaakt door Harmonix Music Systems, Inc. Ook hier is het doel op de juiste momenten, bij de juiste noot de goede knop in te drukken. Het spel, dat in de herfst moet verschijnen, liet in ieder geval een kleurrijk pallet aan mogelijkheden zien.

Het leek afgesproken werk, want ook de derde aankondiging was een – deze keer uitbreiding – van ritmegame: Taiko No Tatsujin. De Rhythmic Adventure Pack biedt 130 nieuwe liedjes, te spelen deze winter.

In het volgende shot was een tank te zien. Tijd voor World of Tanks Blitz. Deze game is free to play en direct beschikbaar. Ook te spelen met een zeven tegen zeven modus, met vrienden online. De volgende game was Big Rumble Boxing: Creed Champions. Terwijl de bekende sound van Rocky door de speakers klinkt, kan je met opvallend boksgeluid bij het raken van de tegenstander, aan de slag om een kampioen te worden. Het is, hoe kan het ook anders, mogelijk om te vechten met niemand minder dan Rocky Balboa. Het is de bedoeling dat dit te spelen is in de lente van 2021.

Liefhebbers van classic RPG’s ook opgelet: Final Fantasy Legend 1, 2- en 3 (van origine Gameboy-games) komen in één collectie op 15 december naar de Switch.

Just Dance behoeft geen introductie meer en versie 2021 komt met veertig nieuwe liedjes naar de Switch op 12 november. Ook krijgt Puyo Puyo Tetris een vervolg. Voor iedereen die een nieuw avontuur wil spelen in een Tetrisgame moet nog even geduld hebben tot 8 december.

De volledige Nintendo Direct Mini van 26 augustus is hieronder terug te kijken:

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply