Als er een franchise is die niet weg te denken is uit de hedendaagse cultuur, dan is het wel Pokémon. Dat klinkt wellicht wat overdreven, maar bedenk maar eens hoeveel van de beestjes er allemaal is. Het begon allemaal met een paar Game Boy games met daarbij een animé die al tientallen seizoenen loopt. Met Pokémon Go is het ook niet meer van je smartphone weg te denken. Dan zijn er natuurlijk ook nog de Pokémon-kaarten! Naast dat deze plaatjes vroeger op schoolpleinen voor heel wat vechtpartijen zorgde, zit er daadwerkelijk een diepgaande game achter.

Zo blijkt wel, want ook dat gedeelte van Pokémon is nog steeds alive & kicking. Er is namelijk een gloednieuwe uitbreiding beschikbaar in de Sun & Moon reeks. De nieuwe uitbreiding Unbroken Roads bevat nieuwe Energy kaarten en GX-varianten van een aantal fan favorieten zoals Charizard en Lucario. Benieuwd naar meer info? Check het persbericht hieronder!


De nieuwste uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game, Sun & Moon—Unbroken Bonds, is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar in boosterpakketten, themadecks en speciale verzamelingen. In Sun & Moon—Unbroken Bonds staat de kracht van teamwork centraal.

Er komen zeven nieuwe TAG TEAM Pokémon-GX-kaarten bij met opgewaardeerde Pokémon-gevechtsteams, waaronder Lucario & Melmetal-GX, Marshadow & Machamp-GX, Reshiram & Charizard-GX en Gardevoir & Sylveon-GX.
 
De uitbreiding bevat:
-Zeven nieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
-Zeven extra Pokémon-GX
-Meer dan 25 Trainer-kaarten en een nieuwe Special Energy-kaart
 
De uitbreiding Sun & Moon—Unbroken Bonds wordt ondersteund in de Pokémon TCG Card Dex-app. Hiermee kun je eenvoudig browsen en kaarten uit de Pokémon TCG-serie Sun & Moon ontdekken.
 
Ga voor meer informatie over Pokémon TCG naar: www.pokemon.com/nl.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply