Aanstaande donderdag (16 januari 2020) zal Nintendo een livestream houden waarin we eindelijk te weten komen wie het laatste personage gaat worden in de Super Smash Bros. Ultimate Fighter’s Pass. Voorheen werden Joker (Persona), Hero (Dragon Quest), Banjo & Kazooie (Banjo-Kazooie) en Terry Bogard (Fatal Fury, King of Fighters) toegevoegd.

De stream zal 35 minuten duren en geleid worden door Masahiro Sakurai, de regisseur en leidinggevende van het team die de game ontwikkeld. Alleen een nieuwe DLC-vechter wordt benoemd als onderwerp, maar wellicht komt er ook een update voor de game die nieuwe functies toe zal voegen.

Naar welk personage we ons kunnen verheugen weten we officieel natuurlijk nog niet, maar geruchten zijn er genoeg geweest de afgelopen maanden. Gezien de rest van de personages niet eigendom zijn van Nintendo zelf, zou het natuurlijk niet verbazingwekkend zijn als ook het laatste personage uit een vreemde hoek kan komen. Een aantal personages die genoemd worden zijn Doom Slayer uit Doom, Dante uit Devil May Cry, Rayman en/of de Raving Rabbids, Master Chief uit Halo, Crash Bandicoot en Geno uit Super Mario RPG. Die laatste klinkt wellicht niet als eentje van een derde partij, maar de rechten van originele personages uit die game behoren tot Square Enix, die de titel ontwikkelde in 1996.

Waarschijnlijk de minst geschikte kandidaat voor een Smash-uitnodiging, maar waar toch over gespeculeerd wordt.

Alhoewel de Doom-fan in mij het supergrappig lijkt om deze gewelddadige dude in Smash te zien, dit lijkt een beetje te ver gezocht. Dan lijken Dante, Crash en Geno veel betere keuzes. Mocht je favoriete character er na de aankondiging alsnog niet bij zitten, wees niet bang! Nintendo heeft al aangegeven dat er ook na de Fighter’s Pass meer DLC aankomt voor de Nintendo Switch exclusive.

Op donderdag weten we het dus! Om 15:00 begint de presentatie op o.a. het YouTube kanaal van Nintendo.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply