Leuk nieuws voor Nederlandse ontwikkelaars Total Mayhem Games, M2H & Blackmill Games. Zij hebben aangekondigd dat een aantal van hun games hun weg gaan vinden naar consoles.

Het Rotterdamse Total Mayhem Games heeft bevestigd door middel van een trailer dat We Were Here en We Were Here Too gaan uitkomen op de Xbox One. Beide titels verschenen eerder al op Steam. In We Were Here ga je samen met een partner door een mysterieus kasteel heen waarin puzzels opgelost moeten worden. Communicatie is sleutel, aangezien beide spelers afhankelijk van elkaar zijn met het doorgeven van hints en informatie. Wanneer de Xbox One versie van beide games verschijnt is nog niet bekend, inmiddels is het ontwikkelteam ook bezig met We Were Here Together, het derde deel in de serie, die later dit jaar moet verschijnen op Steam.

Daarnaast hebben M2H & Blackmill Games aangekondigd dat Tannenberg naar zowel Xbox One als PlayStation 4 komt. Het gaat hier over een Online First Person Shooter die zich plaatsvindt tijdens de Eerste Wereldoorlog. In dit specifieke geval gaat het om het oosterse front, met alle uniformen en wapens die daarbij komen kijken. Deze titel kwam afgelopen februari uit Early Access op Steam, maar komt aankomende winter dus ook naar consoles. De ontwikkelstudio kan je kennen van Verdun, ook een WW1 shooter. Deze vindt zich plaats op het westerse front. Die game is al een tijdje te vinden op PC/Steam, PlayStation 4 & Xbox One.

Disclaimer:
GamerGeek Jim werkt voor het marketingbedrijf wat betrokken is bij deze titels.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply