Een paar maanden terug wisten streamer Tyler ‘Ninja’ Blevins en Microsoft de streamingwereld op hun kop te zetten door aan te kondigen dat de streamer exclusief gaat verhuizen van Twitch naar Mixer. Dit was de eerste aggressieve beweging die te zien was in het streaming-landschap en een duidelijke zet van Microsoft om de concurrentie aangaan met andere streamingplatforms die gamers als doelgroep hebben.

De grote vraag was niet of, maar wie de volgende zou zijn die een handtekening zou zetten onder een exclusiviteitscontract met Mixer. Zojuist is aangekondigd dat Michael ‘Shroud’ Grzesiek vanaf vandaag ook exclusief op Mixer gaat streamen. Hij maakte dit zelf bekend met een promofilmpje op zijn Twitter-account.

‘Shroud’ wist naam te krijgen als professioneel speler van Counter-Strike: Global Offensive. Zijn streams staan dan ook bekend om zijn hoge reactiesnelheid en dominerende gameplay. Hij speelt voornamelijk Battle Royale titels zoals Player Unknown’s Battlegrounds en Apex Legends.

Ga jij nu vaker Mixer kijken? En wie wordt de volgende die gaat overstappen? Pokimane? Kripp? Doctor Disrespect? Asmongold? CohCarnage? Microsoft zal het wel weten….

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply