In de categorie “het moet niet gekker worden” is er vandaag voor Australië een nieuwe lijn aan producten aangekondigd voor het merk Lynx.. wat wij hier beter kennen als Axe. Dus het heeft niets te maken met de oude Atari handheld. Maar wel met je hygiëne, want het zijn douche/badkamer producten met het merk Xbox.

Een Xbox deo, Xbox shower-gel en Xbox facewash. Schoon worden met de geur van het console merk om daarna met je schone Xbox-handjes en schoon Xbox-lichaam op je Xbox-bank te zitten om Xbox-games te spelen.

De omschrijving liegt er niet om. De producten verspreiden een geur van citrus, citroen en mint. Het klinkt als een uit de hand gelopen 1 april grap.. maar dit is dus echt. Alhoewel het mij niet zou verbazen als het begonnen is in een meeting voor 1 april ideeën.

Zoals al gezegd komen deze producten voorlopig alleen naar Australië en liggen daar vanaf juli in de schappen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik wil wel wat Xbox onder mijn oksels spuiten! Wie wilt er een setje importeren voor mij? #DurfTeVragen

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply